Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'The Great Beast' címmel mutatott be új szöveges klipet a THY ANTICHRIST

2018-08-08
A kolumbiai black metal banda, a Thy Antichrist - amit Dél-Amerika egyik legnevesebb metalzenekaraként tartanak számon - februárban adta ki új stúdióalbumát.

A Thy Antichrist egy "egzisztencialista black metal banda", ami immáron 1998 óta a nemzetközi underground színtér egyik zászlóvivőjének számít. A Thy Antichrist az elmúlt évtizedekben fellépett a világ legnépszerűbb metal-fesztiváljain, megosztva a színpadot a műfaj nagy neveivel.

2016-ban a Thy Antichrist új otthonra lelt a jóhírű Extreme Management Group-nál, és a Continental Concerts szervező-céggel is új szerződést kötött. Később egy újabb szintlépés következett be; ugyanis a Thy Antichrist-ot (a világ minden tájára) leigazolta az osztrák Napalm Records kiadó.

Andres Vargas frontember ekkoriban a következőket nyilatkozta:​ "Valakitől régen azt hallottam, hogy az álmok csak akkor válnak valóra, ha keményen dolgozol értünk nap mint nap. Ha álmaid gyertyájának tüzét szítod, egy napon elsöprő tűzvésszé változtathatod őket! Egyszóval: hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy mi lehetünk az első latin-amerikai banda, akit leigazolt a nagy presztízzsel rendelkező Napalm Records. Ezúton szeretném kifejezni hálámat testvéreimnek, bandatársaimnak, Robert-nek, Ben-nek és Chris-nek, valamint menedzserünknek, Mark Müller-nek, az Extreme Management Group-nak és J-F Dagenais-nak, de legfőképpen nektek, RAJONGÓKNAK és barátoknak, akik éveken át töretlenül támogattátok a Thy Antichrist-ot. Értetek létezünk! Hatalmas lehetőség tehát számunkra, hogy a Napalm Records családjának tagjai lehetünk. Egy új kaland vette kezdetét; mi pedig a jövőben is keményen fogunk dolgozni, hogy továbbra is a legjobbat adjuk magunkból! Cuernos Arriba!".

A banda egyúttal bejelentette, hogy új stúdióalbuma 'Wrath of the Beast' címmel jelenik meg, 2018. február 23-án, CD-n, LP-n és digitális formában. Lentebb elérhető a hivatalos előzetes, valamint a 'The Great Beast' videoklipje (és annak frissen megjelent szöveges videója), a 'Metal To The Bone' című szám audiója és a 'Nightmares' szöveges videója.

"Aleister Crowley mágiáját olvassuk fel, hogy feltámasszunk egy gonosz ókori fáraót az idők hamvaiból. Ezzel okozunk káoszt, mellyel leromboljuk a modern világot. Felébresztjük a Szörnyeteg Haragját; a kimúló csillagot, ami egykoron a Kelet felett ragyogott!" - kommentálta titokzatosan az új albumot a banda.

A tracklista:
01. Desolation
02. Metal To The Bone
03. The Great Beast
04. A World Burnt To Ashes
05. No Place Like Hell
06. Nightmares
07. Crown Of Lies
08. Skeletons Of Disgrace
09. Walking Through The Soul
10. The Last Breath (instrumentális outro)

A Thy Antichrist felállása jelenleg így néz ki:

Andres Vargas "Antichrist 666" - ének
Robert Coronado "Abyssus" - gitár
Benjamin Shanks "Frost Giant" - basszusgitár
Christopher Stropoli - dobok

A banda egy február-márciusi észak-amerikai turnén mutatta be először az új dalokat; nyáron és ősszel pedig fesztivál-turnét bonyolítanak le. A jövőbeni dátumok és állomások listája itt érhető el.


'The Great Beast' címmel mutatott be új szöveges klipet a THY ANTICHRIST
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.