Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új playthrough-videó az instrumentális ZAIUS zenekar első albumáról: 'Sheepdog'

2018-01-16
A Chicago-i instrumentális négyes a tavalyi évben a Prosthetic Records-hoz igazolt, és kiadta bemutatkozó nagylemezét...

A 2010-ben alakult banda gitárosa, Dann Dolce korábban így nyilatkozott: "Őrülten büszkék vagyunk arra a nyolc új dalra, amit az utóbbi időben rögzítettünk, és alig várjuk már, hogy rászabadíthassuk a világra első nagylemezünket. Egy meglehetősen erős, szilárd anyagra kell számítanotok; mi pedig nagyon örülünk, hogy a Prosthetic Records vett minket a hátára a kiadás végett".

A Zaius debütáló nagylemeze 'Of Adoration' címmel jelent meg, 2017. október 6-án. A lemezt év elején vették fel, Jeff Edwards producer közreműködésében. A keverés és a maszter Chris Common (Pelican, Mouth Of The Architect, Minus The Bear) nevéhez fűződik. Az album 8 instrumentális dalt tartalmaz, 40 percben.

"Igyekszünk nem beilleszkedni semmilyen specifikus műfajba, de hatások ettől függetlenül sok helyről érnek minket" - mondta Dolce. "Célunk az, hogy dalaink dinamikája és keménysége megmozgassa az embereket; ezért a számaink egy másodperccel sem hosszabbak, mint amennyinek lenniük kell".

Az alább látható lemezborítót Marald Van Haasteren (Baroness, Kylesa) készítette, akinek stílusa épp oly színes, mint maguk az albumon szereplő dalok.

A tracklista:
01. Phaneron
02. Echelon
03. Reformer
04. Sheepdog
05. Magnolia
06. Seirenes
07. Anicca
08. Colin

A teljes lemez lentebb meghallgatható. Szintén lentebb érhető el a 'Seirenes' dal hivatalos videoklipje, valamint a 'Sheepdog' gitáros playthrough-videója.

A Zaius felállása így néz ki:

Jeremy Bellen - basszusgitár
Dann Dolce - gitár
Mike Imbordino - dobok
Ian McConnell - gitár


Új playthrough-videó az instrumentális ZAIUS zenekar első albumáról: 'Sheepdog'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.