Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Hallucinogen' - megszületett a BLUT AUS NORD új albuma

2019-09-18
A francia black metalista Blut Aus Nord zenekar 2 évvel a 'Deus Salutis Meæ' album megjelenése után tér vissza új nagylemezzel.

Az új, 'Hallucinogen' című ópusz Bruno Varea hangmérnök társaságában készült el, az Upload-Studio falai között. A hanganyag keverése az Earthsound Stúdióban zajlott. A 'Hallucinogen' egy "mérhetetlenül mély alkotás, melyben a Blut Aus Nord 25 éves fennállása során ismeretes érák mindegyike felvonultatásra kerül, kezdve a kriptikus death metaltól, át az okkult indusztriális zenén, egészen a kísérteties, pszichotróp doom muzsikáig".

"A 'Hallucinogen' új állomása örökös regenerációnk folyamatának" - közölte a Blut Aus Nord mestere, Vindsval. "Az új dal-kollekció egy lebilincselő, véget nem érő kaland... egy érzelmi kavalkád, ami esztétikáját, energiáját és dalszerzői szempontjait tekintve folyamatosan képes újat adni a hallgatóknak".

A 'Hallucinogen' megjelenése október 11.-re várható, a Debemur Morti Productions kiadó jóvoltából. A lemez megjelenik digipak CD-n, dupla LP-n és digitális változatban is. A borítót egy tehetséges művész, Dehn Sora készítette.

A tracklista:
01. Nomos Nebuleam
02. Nebeleste
03. Sybelius
04. Anthosmos
05. Mahagma
06. Haallucinählia
07. Cosma Procyiris

Az előnreldeési infókat itt lehet elérni. Az első ízelítő, a 'Nomos Nebuleam' című szám itt hallgatható meg.


'Hallucinogen' - megszületett a BLUT AUS NORD új albuma
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.