Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

RIG TIME! - itt az új klip a wisconsini extrémisták második albumáról: 'Garbage'!

2019-03-22
A wisconsini La Crosse városából származó Rig Time! zenekar második nagylemeze, a 'War' 2017. október 20-án jelent meg, az Innerstrength Records jóvoltából.

A 2016-os, 'Sick Of It' (2016) című nagylemez, valamint két korábbi EP (a 2014-es 'Awful' és a 2015-ös 'Devout') független gondozású megjelenését követően elkészült a banda Innerstrength Records-os debütáló lemeze, amit mindössze egyetlen szóval jellemeznek a tagok: "KEMÉNY".

A 'War' album zenéje leginkább egy várost leromboló harci tank-támadáshoz hasonlítható. Az új Rig Time! dalok egyaránt ajánlottak a hardcore, a sludge és a powerviolence műfajok rajongóinak. A 'War' nem mellesleg egy újabb taktikás megoldása az összehangoltan együttműködő férj-feleség csapatnak, amit Bryan W. (vokál, dobok) és Rebecca Fleming (gitár) alkot. Mellettük Mark Trueman basszusgitáros-énekes húzza az apokalipszis talpalávalóját.

A 'War' felvétele és keverése Pete Grossman hangmérnök társaságában zajlott, a Chicago-i Bricktop Recording stúdióban. Az album hanganyagának maszterizálását a műfaj neves guruja, Brad Boatright (Audiosiege, Portland) végezte el.

A tracklista:
01. War
02. Garbage
03. Succumb
04. Three Fools
05. Deserve
06. Restricted
07. Blister
08. Discomposure
09. Cleanse
10. Vengeance

Lentebb elérhető a záró-tétel, a 'Vengeance' audiója, valamint a  'Blister' hivatalos videoklipje, amit Jymi Calkins (Circadian Media) rendezett. 2018 júniusában megjelent a 'Deserve' című single hivatalos klipje is, aminek rendezését / szerkesztését maga a banda dobosa, Bryan W. Fleming vállalta el; 2019 márciusában pedig bemutatták a 'Garbage' dal kisfilmjét.

Az albumot itt lehet megrendelni.


RIG TIME! - itt az új klip a wisconsini extrémisták második albumáról: 'Garbage'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.