Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

KAOS KREW - hamarosan megjelenik az új album, a 'From the Ostrobothnian Plain'; itt az első klipes dal!

2020-01-04
A finn indusztriális metalbanda a 2013-as 'Corruption Rules This World' és a 2017-es 'Returno' folytatásaként vette fel az új nagylemezt.

A hattagú Kaos Krew együttes 2004-ben alakult meg, eleinte egyszemélyes projektként, amit Ulf Skog gitáros / multi-instrumentalista vezetett. A finnországi Jakobstad-ból származó Kaos Krew 2005-ben egészült teljes bandává, Göran Fellman (ex-Stormwing) és Tomas Öst (ex-Wild Force) érkezésével. Az elmúlt évtizedben négy stúdióalbumot és egy koncert DVD-t dobtak piacra. Manapság hattagú a zenekar; székhelye pedig Pietarsaari városában található.

A banda zenei stílusát leginkább indusztriális metalként lehetne meghatározni, de dalaikban a metal többféle ágának jellegzetes elemi is felfedezhetők. A zenekar saját magát például a "crossover metal" cimkével látta el; lévén ezen műfaj alapjai a kemény riffek - ettől függetlenül azonban nagy mértékben használnak az indusztriális színtérre jellemező szintetizátor és loop-betéteket is.

Új albumuk, a 'From the Ostrobothnian Plain' 2020. január 31-én lát napvilágot (a szintén finn Inverse Records jóvoltából). Hamarosan közzéteszik a borítót és tracklistát... de addig is lentebb megtekinthető az első új single, a 'Whiteout' hivatalos videoklipje, amit Kasper Dalkarl (Ahlskog Tannery) rendezett. A dalban vendégként szerepel a finn metalcore banda, az IAmSin énekese, Petter Löf:

A Kaos Krew Facebook-oldala itt érhető el.


KAOS KREW - hamarosan megjelenik az új album, a 'From the Ostrobothnian Plain'; itt az első klipes dal!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.