Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

TIGERTAILZ - új felvételt rögzítettek Pepsi Tate halálának 10. évfordulóján

2017-09-13
A walesi glam metal banda kiadja klasszikus, 'Fall In Love Again' című száma 2017-es verzióját, melyben Suzi Chunk énekel.

A 'Fall In Love Again' új változata a banda néhai basszusgitárosa, Pepsi Tate emlékére került rögzítésre (Tate 2007-ben hunyt el, hasnyálmirigy-rák következtében).

A 'Fall In Love Again' 2017-es verzióját szeptember 16-án, szombaton mutatja be a banda, hivatalos videoklip formájában. A kisfilmet először a Nottingham-beli Rescue Rooms-ban vetítik le, ahol aznap tribute-koncertet is rendeznek Tate emlékére.

A Tigertailz gitárosa / egyik alapítója, Jay Pepper így nyilatkozott: “Fontos számunkra, hogy soha senki ne felejtse el őt; így az is, hogy halálának 10. évfordulóján méltó módon megemlékezzünk róla. Reméljükm minden rajongó eljön majd, és velünk együtt ünnepli Pepsi életét, munkásságát, és mindazt, amit személyesen nekünk, és magának a Tigertailz-nek adott élete során”.

Az új single megrendelhető digitális formában. Az eladásból származó bevételek teljes egészét a Tate nevével fémjelzett Amser Justin Time alapítvány számlájára utalják (az AJT elsődleges tevékenysége a hasnyálmirigy-rák okainak és gyógymódjainak kutatása).


TIGERTAILZ - új felvételt rögzítettek Pepsi Tate halálának 10. évfordulóján
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.