Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

AEROSMITH - limitált, dedikált fotó-könyv jelenik meg, In Full Flight címen

2017-09-18
A Wymer Publishing kiadó Tony Mottram fényképésszel közreműködve jelenteti meg november 30-án az Aerosmith In Full Flight c. fénykép-könyvet.

Az Aerosmith In Full Flight egy képes dokumentáció, ami egy brit fényképész, Tony Mottram lencséjén keresztül mutatja be a veterán banda történetét. Tony több éven át fotózta az Aerosmith-t, különböző magazinok számára. Mondani sem kell, hogy rengeteg fotó született, de ezek közül általában csak egy került bele az adott újságba; lévén az átlagos hetilapok rendszeresen kiválogatták a galéria számukra legmegfelelőbb példányait...

Tony először a banda Jimmy Crespo / Rick Dufay időszak végefelé kezdett el fotózni. Ez a folyamat pedig egészen addig tartott, míg vissza nem tértek az eredeti tagok (Joe Perry és Brad Whitford) a csapatba; tehát itt elsősroban a 'Done with Mirrors' / 'Permanent Vacation' / 'Pump' éra kerül felelevenítésre.

Az új fotó-könyvben természetesen koncert- / promó- és stúdió-felvételek is megtalálhatók. Betekintést nyerhetünk például a zenekar ritkán látott bostoni próbatermébe, valamint a híres london Marquee klubba, ahol Jimmy Page vendégei voltak a tagok.

Az Aerosmith In Full Flight egy limitált, keményfedeles könyv, ami speciális bőröndben jelenik meg, benne többnyire eddig nem látott, közzé nem tett, kiváló minőségű fotókkal. A 128 oldalas kiadványt itt lehet megrendelni (a hivatalos megjelenés: november 30.).

Akik idő előtt adják le a rendelést (október 31. előtt), azoknak a nevét rányomtatják a könyv egyik, nem mellesleg dedikált oldalára.


AEROSMITH - limitált, dedikált fotó-könyv jelenik meg, In Full Flight címen
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.