Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta új szóló-dalát és -videoklipjét a SKULL FIST frontembere, Zach Slaughter

2020-05-09
A kanadai heavy / speed metal banda énekes-gitárosa, Zach Slaughter idén kiadja második szólólemezét.

A Skull Fist frontembere, Zach Slaughter 2017-ben adta ki debütáló szólólemezét, 'Nature Never Lies' címmel. A zenész szólóban - eltérően a Skull Fist gyors, kemény és metalos muzsikájától - számos műfajt ötvöz egy különleges eleggyé: önálló dalaiban flamenco, folk-rock és akusztikus zene keveredik fülbemászó dallamokkal.

Most jött el az idő, hogy Slaughter elkészítése régóta várt, második szólólemezét. Lévén eredeti bandájának - ahogy jelenleg a világ összes zenekarának - el kellett halasztania a koncerteket, Zach időt szánt saját albuma munkálataira. Ez a szóban forgó, egyelőre cím nélküli lemez várhatóan 2020 legvégén jelenik meg.

...De hogy addig se kelljen várniuk a rajongóknak, Slaughter most megosztotta a következő album első single-dalát / videoklipjét, a 'Wrecking Machine'-t. Az új dalt a Nowhere Stúdióban rögzítette Zach bandája; a keverést pedig Chris Snow végezte el, a Crows Nest Stúdióban. A digitális single alább látható borítóját Liliana Paz készítette. A videoklipet Bjorn Holmedah rendezte. Íme a premier:

Alább elérhető Zach első szólóalbuma, a 'Nature Never Lies' három dalának hivatalos videoklipje, ami a 'Dancing On The Rain', a címadó dal és a 'Never Ending Battle' című számokhoz készült:

Zach Slaughter a 2016-os évben debütált szólóban, egy 'Nowhere' című EP-vel (ami ingyenesen letölthető) - erről bővebben itt írtunk.


Bemutatta új szóló-dalát és -videoklipjét a SKULL FIST frontembere, Zach Slaughter
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.