Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Godsend' címmel jelent meg a finn BLOODRED HOURGLASS zenekar következő albuma - itt az új dal / videoklip!

2019-06-29
A finn, dallamos death metal zenében utazó Bloodred Hourglass együttes június 28-án adta ki új nagylemezét, a 'Godsend'-et; mégpedig az Out On Line Music Records jóvoltából.

A banda új, 10 számos 'Godsend' című albuma a 2017-es 'Heal' folytatásaként jelent meg. A bandának a sorban ez a negyedik nagylemeze. A 'Godsend' egy "könyörtelen melodic death metal lemez, ami a vérbeli finn tradíciót követi; vagyis gyors és kemény, egyben epikus hangképekkel felszerelt hanganyagra kell számítani.

A banda ígérete szerint ez a lemez "még magasabbra helyezi a lécet a minőségi metalzene színterén. "A 'Godsend' messze a Bloodred Hourglass legkiválóbb formáját prenzetálja. Ez az album modernizálja hangzásunkat; a dalok frissen hatnak és változatosan szólnak a korábbi lemezekhez képest. Nyers és durva, de egyben dallamos metal-muzsikára számíthattok!".

A 'Heal' albumot a SoundSpiral Audio Stúdió falai között készítették el, Saku Moilanen és Juho Räihä hangmérnökök társaságában. A keverést és a maszterizálást a neves Henrik Udd (Henrik Udd Recording / Architects, Bring Me The Horizon, stb.) látta el. A lemezborítót Tuomas Koivurinne tervei alapján készítette Miika Saari.  

A tracklista:
01. Waves Of Black
02. The Unfinished Story
03. Devourer
04. Alysia
05. My Route
06. Pieces
07. Ask - You Shall Receive
08. August
09. On My Throne
10. White Feather

Az első két nyilvános dal, a 'Waves Of Black' és a 'The Unfinished Story' hivatalos klipje lentebb elérhető.

A Bloodred Hourglass az utóbbi egy évben több alkalommal is bejárta Európát: többnyire az Evergrey előzenekaraként turnéztak. Idén májusban először lépnek fel Japánban, de emellett megfordulnak több finn klubban és fesztiválon is.

Bővebb infók a bandáról és a koncertekről: www.brhg.net


'Godsend' címmel jelent meg a finn BLOODRED HOURGLASS zenekar következő albuma - itt az új dal / videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.