Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Empty Chamber' című klipet mutatott be a LULLWATER zenekar - hamarosna megjelenik a 'Voodoo' album

2019-02-10
Friss klip-premier a Georgia-i rock-színtérről!

Két sikeres albummal és megszámlálhatatlan nemzeti turnéval a hátuk mögött, a Lullwater tagjai a közelmúltban eddig ismeretlen vizekre eveztek, köszönhetően többek közt Jakob Herrmann (Anthrax, Machine Head, Amaranthe) producernek és Justin Davis (Pearl Jam, Nirvana, Guns ‘N’ Roses) hangmérnöknek, akik hozzájárultak a banda eddigi “leggrandiózusabb, legkiforrottabb, legőszintébb és legszemélyesebb” projektjéhez.

A Lullwater 2019. február 22-én adja ki harmadik, 'Voodoo' című stúdióalbumát, amire 11 dal kerül fel, a "nyers, piszkos southern-rock" jegyében.

John Strickland frontember elmondta: “Ez az album jóval személyesebb hangvételű, mint az előzőek, lévén az utóbbi két év meglehetősen sűrű voltszámunkra - ez pedig nagy mértékben kihatott zenénkre is. Persze nem arról van szó, hogy átváltottunk bánatos doom metalba, de ezek a számok egyértelműen komoly, tőlünk szokatlan tartalommal és mélységgel rendelkeznek”.

Az énekes így folytatta: “Az új lemez természetesen jellegzetes Lullwater-hangzást képvisel, mivel hűek maradtunk klasszikus rock-gyökereinkhez. Meg sem próbáljuk tehát újra feltalálni a spanyol viaszt (sem önmagunkat), de az igaz, hogy ahogy mi magunk is, úgy fejlődtek dalszerzési képességeink”.

A harmadik Lullwater album első single-dalát február elején tették közzé: az 'Empty Chamber' című szám hivatalos videója lentebb megtekinthető.

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről a lullwatermusic.com oldalon találhatók.


'Empty Chamber' című klipet mutatott be a LULLWATER zenekar - hamarosna megjelenik a 'Voodoo' album
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.