Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SUMMONING - újra megjelennek a klasszikus 'Nightshade Forests' és 'Lost Tales' albumok

2019-11-05
A legendás osztrák black metal banda bejelentette két klasszikus albumának újrakiadását.

Az 1995-ös 'Lugburz' albummal debütált Summoning kezdetekben a tradícionális black metal műfajt képviselte; zenéjük azonban később epikus fordulatot vett: az olyan örökzöldek, mint a 'Dol Guldur' (1996) és a 'Let Mortal Heroes Sing Your Fame' (2001) kivétel nélkül egyedülálló, kimunkált hangzással és atmoszférával rendelkeznek.

A banda most bejelentette két klasszikus albuma limitált bakelites újrakiadását: a 'Nightshade Forests' átlátszó és lila színű gatefold LP-n, a 'Lost Tales' pedig 10 hüvelykes fekete LP-n jelenik meg (ilyen formában most először).

Az újrakiadásokhoz egy ajándék zászlót is mellékeltek; ezzel együtt pedig új, limitált merchandise-termékek is forgalomban kerülnek a közeljövőben. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A Summoning két tagja, Protector és Silenius két évvel ezelőtt egy újabb nagyszabású kaland-projektbe vágott bele. A Summoning aktuális, öt éve várt nagylemeze 'With Doom We Come' címmel jelent meg, 2018. január 5-én, a Napalm Records jóvoltából.

A tracklista:
01. Tar-Calion
02. Silvertine
03. Carcharoth
04. Herumor
05. Barrow-downs
06. Night Fell Behind
07. Mirklands
08. With Doom I Come

A 'With Doom We Come' magában foglal minden dicső és fenséges dolgot, amiről a Summoning szól: epikus billentyű-témák, misztikus bevezetők, és letisztult atmoszférákkal vegyülő, nyers black metal-hangzás. Mindennek tetejében pedig J.R.R. Tolkien széleskörű univerzumának különleges mítoszai, amik alapjában véve meghatározzák a Summoning entitását. A 'With Doom We Come' tehát egy újabb fantasztikus utazás epikus betétzenéje!

A teljes album-stream lentebb elérhető; alább pedig megtekinthető a három hivatalos album-előzetes:


SUMMONING - újra megjelennek a klasszikus 'Nightshade Forests' és 'Lost Tales' albumok
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.