Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

"Atmoszférikus, ördögi utazásra" csábít a VHORTHAX

2017-10-11
Az Iron Bonehead Productions január 5-án jelenteti meg az orosz Vhorthax zenekar gyilkos debüt-EP-jét.

A 'Nether Darkness' megjelenik 12-hüvelykes bakeliten, CD-n és digitálisan. Lentebb előzetesképpen meghallgatható a 'Stabat Mater' című szám.

Az orosz Vhorthax zenekart az Abyssfire egyes tagjai - Morkh (ének és kántálások / Sickrites, Serpentrance), Nicholas-N.A.-I.I. (dobok) és M.P. (gitár, basszusgitár) - alapították 2016-ban, egy "fekete lánggal égő gyertyagyújtó meditáció közepette". Céljuk nem más, mint az Ördög primitív igéjének hirdetése, morbid black / death metal zene formájában, a Sátán oltára előtt. A banda a kezdetekbeli koncertek után bezárta magát saját bunkerébe, és megalkotott négy könyörtelen dalt, egy 'Nether Darkness' című mini-album kiadása végett.

A 'Nether Darkness' hű marad címéhez: a hallgatók ugyanis fejest ugorhatnak a legmélyebb, legsötétebb, végtelen ürességbe, ahol egy kegyetlen és egyben atmoszférikus, ördögi utazás vár rájuk. A Vhorthax dalaiban vészjósló energiák egyesülnek, és állnak össze egyetlen tüzes, pusztító viharrá. A ritualista pillanatokat iszonyatos tűzvész váltja fel; ebben pedig a Vhorthax vezeti az utat, a kezében a halál fáklyájával.

A január 5-én megjelenő 'Nether Darkness' dallistája így néz ki:

01. Altar I - The Mass
02. The Levitating Tomb
03. Stabat Mater
04. Thy Foul Graal
05. Crushing The Vessels Of Trinity
06. Altar II - The Descent Of The Martyr

Íme a 'Stabat Mater' című szám premiere:


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.