Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Év végére várható az első OBSCURE BURIAL album - itt a friss dal-premier!

2017-10-11
A finn Obscure Burial zenekar saját magáról nevezte el bemutatkozó albumát, amit december 15-én ad ki az Invictus Productions.

A finn Obscure Burial egy vérbeli death metal banda, ami "nem tekint a múltba, sem a jövőbe; csakis a végtelen feketeségbe, amit az egyetlen törvények nélküli király, a halva született pillanat fia alkotott".

Az Obscure Burial 2012-ben mászott elő egy élettelen méhből; nem sokkal később pedig kiadták 'God’s Abomination' című demójukat; ezzel pedig hivatalosan is létrejött a szekta. Két évvel később megszületett az 'Epiphany', a banda második demója, amit szintén az Invictus adott ki. Azóta az Obscure Burial által prezentált, hátborzongató hangzású death metal őjabb szintre fejlődött, újabb dinamikát kapott. Néhány fontos felállásbeli változás után 2017-ben végre eljött az idő, hogy megjelenjen a zenekar első teljes értékű, önmagáról elnevezett album!

Az Obscure Burial első magnum ópusza nem alkuszik meg, és nem követ semmilyen formulát. A hívők ez esetben egy "ősi black-death mágiának" lehetnek szem- és fültanúi; egy nyers és könyörtelen, lényegretörő terrornak, felszerelve kellő mértékű egyediséggel.

Az Obscure Burial első albuma különösképpen ajánlott a Necrovore, a Profanatica, a Sadistic Intent és a korai Possessed albumok rajongóinak; lévén amire itt számíthatnak, az színtiszta rosszindulattal megfejelt, hátborzongató sötétség.

Az 'Obscure Burial' borítója és dallistája így néz ki:

01. Lucilia Silvarum
02. Imago Mortis
03. Darkness Spawns
04. Transcending Deity
05. I Spoke To Darkness (Black Deserts Divine)
06. Necrophagous Ritual
07. Dweller in the Abyss
08. Dawn of Eschaton

Az előrendelést leadni, és az 'Imago Mortis' című számot meghallgatni az alábbi lejátszó révén lehet:


Év végére várható az első OBSCURE BURIAL album - itt a friss dal-premier!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.