Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új videoklip az ARMORTURA debütáló lemezéről: 'Hellbound'

2018-06-01
Az észak-kelet-angliai melodic thrash metal banda közzétette bemutatkozó albuma legújabb klipjét.

Az Armortura alapvetően old-school thrash metal zenét játszik, de dalaikat további modern és dallamos témákkal teszik sokszínűvé, amihez a feszes produkció, a harmonikus gitár-témák, a lüktető basszus-játék és az erőteljes vokálok is hozzájárulnak.

Az Armortura együttest 2016 áprilisában alapították a Holosade ex-tagjai, Phil De Sade énekes és Paul Trotter gitáros, azzal a céllal, hogy kreatív zenei ötleteiket és thrash metal iránti szenvedélyüket a jövőben is közösen kamatoztathassák. 2017 elején vált teljessé a felállás, Adam Ironside gitáros és Neil Vickers dobos (szintén ex-Holosade tag), plusz Steve Smart basszusgitáros érkezésével.

A banda első, tíz-számos albuma 2016 végén és 2017 elején készült, többnyire Paul házi stúdiójában. A végleges felvételek természetesen már egy professzionális stúdióban zajlottak, de mind a keverést, mind a hanganyaag maszterizálását maga a zenekar látta el. A producer a yorki Stymphalian Productions munkatársa, James Stephenson volt.

Az Armortura 2017 áprilisában elküldött egy négy-számos demót a dán Mighty Music kiadónak, aminek stábja azonnal leigazolta a bandát, és gondozásba vette az első nagylemezt. A csapatról elnevezett stúdióalbum 2018. január 26-án került a boltokba.

A lemezen egy neves vendég is szerephez jutott - ő nem más, mint az Annihilator frontembere, Jeff Waters, aki jellegzetes szólójával járult hozzá a '11th Hour' című dal remixéhez, ami bónuszként szerepel a lemezen. Az Armortura tagjai maguk is nagy Annihilator-fanok; ezért elküldték lemezük kezdetleges kivonatát Waters-nek, akinek természetesen bejött, amit hallott. Innentől pedig már történelem az egész...

A tracklista:
01. Zodiac
02. Insidious
03. Hellbound
04. Cursed
05. Shadow Underworld
06. Flight 19
07. 11th Hour
08. Wanted Dead Or Alive
09. The Keep
10. Requiem For The Damned
11. 11th Hour (feat. Jeff Waters) (bónusz track)

Íme a legújabb ízelítő, a 'Hellbound' dal videoklipje:


Új videoklip az ARMORTURA debütáló lemezéről: 'Hellbound'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.