Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új dalokat osztott meg Bill Ward bandája, a DAY OF ERRORS

2019-10-28
A Black Sabbath eredeti dobosa, Bill Ward és bandája új single-dalokkal jelentkezett.

A Black Sabbath eredeti dobosa, Bill Ward - habár hivatalosan mindvégig tagja volt a legendás zenekarnak - nem vett részt banda visszatérő, '13' című albumának munkálataiban, valamint az azt követő világkörüli-, illetve búcsúturnén sem (a lemezen a Rage Against The Machine ütőse, Brad Wilk; a turnén pedig Tommy Clufetos session-zenész kísérte Ozzy-ékat). Ward elmondása alapján, azért nem akart szerepelni a Sabbath-reunion-ban, mivel szerinte "igazságtalanok voltak a szerződési feltételek". Ehhez képest a Sabbath tagjai korábbi interjúkban arra utaltak, hogy Ward "fizikailag nem állt készen a feladatra".

A 69 éves Ward nemrég egy "hangos és roppantul kemény" zenekarral tért vissza, Day Of Errors néven. A dobos később kiadott egy közleményt, ami így szól: "A dobolás el nem múló vágyától vezérelve, most örömmel jelentem be, hogy szerepet vállaltam egy új, három-tagú, Day Of Errors nevezetű formáció megalapításában. Az alap-felállást két vendégzenész - egy billentyűs és egy ütős teszi teljessé. Hangos és roppantul kemény zenét játszunk".

A Day Of Errors felállása így néz ki:

Joe Amodea - gitár, vokál
Nick Diltz - basszusgitár, ének
Bill Ward - dobok, vokál

A vendégzenészek a következők:

Walter Earl - ütős hangszerek
Aron Ward - billentyűk

A Day Of Errors 2019 nyarán vonult stúdióba, hogy felvegye első nagylemezét, de amíg nem készül el az anyag, a banda addig is bemutatott egy pár új nótát. Ezek közül a legfrissebb a 'Dark' című single, ami itt meghallgatható:

Szintén újonnan mutatták be a 'Ghost Train' című számot, ami itt hallgatható meg:

Korábban megjelent a bandáról elnevezett dal is:

A Day Of Errors 2016. június 25-én mutatkozott be, a Long Beach-i Gaslamp klubban. A banda három nappal később ingyenes koncertet adott a híres Whisky A Go Go klubban, az 'Ultimate Jam Night' keretében is:


Új dalokat osztott meg Bill Ward bandája, a DAY OF ERRORS
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.