Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

RAVENWORD - bemutatta friss videoklipjét Chiara Tricarico (ex-Temperance) énekesnő bandája

2020-07-28
Az olasz melodic-metalista Temperance együttesből 2017 őszén kivált Chiara Tricarico új projektje januárban adta ki első és egyetlen albumát, amiről most új videoklip jelent meg.

A Ravenword egy szimfónikus power metal banda, ami a Rockshots Records révén adta ki első, egyben utolsó albumát, a 'Transcendence'-t, 2020. január 31-én.

A Ravenword együttest Edgar Allan Poe legendás novellája, a Holló inspirálta a 'Transcendence' album megalkotásában. A milánói székhelyű együttest 2007-ben alapította Davide Scuteri (Choirs Of Veritas) billentyűs / zeneszerző, de az első évben csak egy demót rögzített a csapat; mígnem 2016-ra sikerült megtalálni a megfelelő énekesnőt, Chiara Tricarico (Temperance, Sound Storm, Moonlight Haze) személyében. Melléjük csatlakozott Michele Olmi (Chronosfear, Skeletoon) dobos és Cesare Ferrari (Choirs Of Veritas) basszer-gitáros ebben az "egyalkalmas" stúdió-projektben.

A 'Transcendence' albumon a Ravenword Poe romantikus és dekadens stílus-időszaka előtt tiszteleg - teszi mindezt hasonlóan drámai, szimfónikus power metal-himnuszok révén. Az album borítója és dallistája így néz ki:

01. Blue Roses
02. Life Is In Your Hands
03. No More
04. Lullaby Of The Last Petal
05. Purity
06. Rain Of Stars
07. The Queen Of Darkness
08. What I Need
09. The Swansong
10. Dylan
11. Crimson Lake
12. The Distance
13. Bleeding Moon

Íme a 'No More' című szám audiója, valamint a 'Blue Roses' és a 'Purity' dalok szöveges videója:

Chiara a Temperance debütáló, 2014-es albumán; a 2016-ban megjelent 'The Earth Embraces Us All' nagylemezen; valamint a 'Maschere: A Night At The Theater' című DVD-kiadványon szerepel. Az énekesnővel közösen körbeturnézta a világot a banda, amely 2017 októberében a legjobbakat kívánva vált meg tőle.

A Temperance utolsó, Tricarico-val közös stúdiólemeze, a 'The Earth Embraces Us All' 2016. szeptember 16-án látott napvilágot, a Scarlet Records gondozásában - erről bővebben itt írtunk. Az énekesnővel közös, utolsó videoklipjük, az 'A Thousand Places' alább megtekinthető:


RAVENWORD - bemutatta friss videoklipjét Chiara Tricarico (ex-Temperance) énekesnő bandája
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.