Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta a teljes 'Creatio et Hominus' albumot a BURIAL IN THE SKY

2018-05-29
A Pennsylvania-i death metal-színtér nemrég egy újabb kiváló bandával bővült, ami méltó vetélytársa a Rivers Of Nihil, a Black Crown Initiate és Alustrium zenekaroknak...

A Burial In The Sky együttes 2013-ban alakult, amikor két gitáros / multi-instrumentalista, William Okronglis és James Tomedi - több évnyi közreműködés után - úgy döntött, létrehoz egy nagyszabású, független, önálló projektet. Bandájuk első lemeze, a 'Persistence of Thought' 2016 nyarára készült el - ehhez pedig egy neves dobos-tehetség, Samus Paulicelli (Decrepit Birth, ex-Abigail Wiliams) volt segítségükre. Hárman egy vérbeli epikus, atmoszférikus, technikás death metal művet tettek le az asztalra. Az elsősorban a Rivers Of Nihil és a Fallujah rajongóinak ajánlott Burial In The Sky bemutatkozó albuma, a 'Persistence of Thought' 2016. november 4-én jelent meg (erről bővebben itt számoltunk be).

Egy év elteltével a banda kibővült felállással tért vissza. A Burial In The Sky énekese a jövőben Jorel Hart (Cognitive), basszusgitárosa Zach Strous (aki egyébiránt a River Of Nihil szaxofonosa), dobosa pedig Sam Stewart. A gitáros-billentyűs James Tomedi (aki mandolinon és kalimbán is játszik a lemezen) által vezetett formáció most bejelentette: 2018. június elsején megjelenik a második nagylemez, a 'Creatio et Hominus'!

A tracklista:
01. Nexus
02. Tesla  (énekel: Jimmy Murphy)
03. Nautilus' Cage
04. The Pivotal Flame"
05. Psalms Of The Deviant
06. 5 Years
07. Creatio et Hominus (vendég-szólózik: Brody Uttley / Rivers Of Nihil)

Az új albumot (amit itt lehet megrendelni) lentebb lehet teljes egészében meghallgatni:

Alább meghallgatható a banda teljes debütáló albuma is, valamint megtekinthető a 'Galaxy Of Ghosts' dal gitáros playthrough-videója:

 


Bemutatta a teljes 'Creatio et Hominus' albumot a BURIAL IN THE SKY
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.