Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Áprilisban rendezik meg az EPICA 1000. koncertjét

2017-11-02
A holland szimfónikus metalbanda 2018. április 14-én bonyolítja le karrierje ezredik koncertjét, hazájukban, a tilburgi 013 színpadán.

Az Epica nemrégiben tért vissza egy teltházas holland turnéról, most pedig büszkén jelentik be pályafutásuk újabb mérföldkövét; azaz az 1000. koncertet, amit a legendás 013 csarnokban rendeznek meg; ott, ahol a banda 16 évvel ezelőtt az első bulit adta.

A banda természetesen a fordulóponthoz méltóan ünnepli ezt az alkalmat; lévén a különleges koncertre meghívták néhány exkluzív vendéget is. A felejthetetlen estén továbbá fellép a dán black metalista Myrkur és az amerikai porg-metalista Oceans Of Slumber is (a többi vendég kilétét hamarosan közzéteszik).

Simone Simons énekesnő így nyilatkozott: "2002-ben még nem gondoltuk volna, hogy egy nap majd a banda ezredik koncertjére készülhetünk. Mindez természetesen nem történhetne meg a világ legkedvesebb és leghűségesebb rajongói nélkül. Hogy még inkább felejthetetlenné tegyük ezt az éjszakát, meghívtunk fantasztikus vendég-előadót is!".

Mark Jansen gitáros hozzátette: "Úgy emlékszem az első koncertünkre a tilburgi 013-ban, mintha az tegnap lett volna. Akkor éppen az Anathema előzenekaraként léptünk fel, most, 16 évvel később pedig az a hatalmas megtiszteltetés ért minket, hogy headliner bandaként ünnepelhetjük meg ezredik koncertünket, ugyanabban a koncertteremben. Természetesen ez az egész nem valósulhatott volna meg lojális rajongóink támogatása nélkül; ezért mindenképpen azon leszünk, hogy egy felejthetetlen koncertet varázsoljunk nektek, néhány különleges vendég társaságában. Remélem, mindannyiótokkal találkozunk Tilburgban!".

A szóban forgó koncertre 2017. november 4.-től (11:00 óra) lehet normál és exkluzív jegyet váltani - ez utóbbi magában foglal egy egyedi pólót is, amit külön erre a rendezvényre terveztek.


Áprilisban rendezik meg az EPICA 1000. koncertjét
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.