Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier az ESCAPE THE FATE új albumáról: 'Do You Love Me?'

2019-02-11
A las vegasi hard rockerek aktuális, hatodik, 'I Am Human' című stúdiólemezét a Better Noise Records adta ki egy évvel ezelőtt, 2018. február 16-án. Erről jelent most meg egy új klip.

Az 'I Am Human' album - ami a 2015-ös 'Hate Me' folytatása - az Escape The Fate "eddigi legnyersebb, legeredetibb és legautentikusabb" anyaga. A nagylemez munkálatait a Grammy-jelölt szuper-producer, Howard Benson (My Chemical Romance, Adam Lambert) támogatta. Az 'I Am Human' "felfogható egyfajta evolúcióként is; de az Escape The Fate mégis visszahozza zenéjébe és hangzásába azokat az izgalmakat, melyek első lemezeikre voltak jellemzők" - olvasható az előzetes kritikában.

Ahogy öregszünk, úgy változunk, és a zenénk is így változik velünk együtt” - nyilatkozta Craig Mabbitt énekes. “Ugyanakkor, sikerült újra felfedeznünk azt a tényezőt, ami annak idején azzá tett minket, amik most vagyunk. Olyan tehát, mintha újra 17 éves lennék. Nem voltam ennyire izgatott azóta, hogy annak idején beléptem a bandába, és kiadtuk a 'This War Is Ours' albumot!”.

Az új album első single-dala az 'Empire'. A single 2017. november 3-án jelent meg digitális formában (Spotify, Apple Music) - lentebb elérhető a hivatalos szöveges videó. Kevin Thrasher gitáros szerint ez a banda "új party-himnusza - egy kis sötét aláfestéssel és bombasztikus riffekkel megspékelve". Újabban megjelent a 'Do You Love Me?', a 'Broken Heart' című szám, a címadó dal hivatalos lyric-videója és a 'Broken Heart' givatalos kisfilmje is - lentebb ezek is elérhetők. Augusztus végén bemutatták az 'I Am Human' dal, 2019 februárjában pedig a 'Do You Love Me?' hivatalos videoklipjét is.

Az Escape the Fate jelenlegi turné-beosztása itt érhető el.

A lemez megjelenését követően bemutatták a 'Digging My Own Grave' című szám szöveges videóját is:


Klip-premier az ESCAPE THE FATE új albumáról: 'Do You Love Me?'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.