Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

HELLISH GOD - megjelent az olasz death metal banda első nagylemeze

2018-01-07
A Campobasso városából származó Hellish God együttes 'The Evil Emanations' címmel látta el debütáló nagylemezét, amit az Everlasting Spew Records adott ki január 8-án.

A Hellish God 'The Evil Emanations' albumára 10 "pusztító death metal-szerzemény" került fel. Az egykori és jelenlegi Antropofagus / Imposer / Mindful Of Pripyat tagok alkotta banda 2015-ben tette meg első lépéseit a gonosz, sátáni death metal-talajon, aminek alapját a színtér '90-es évek hangzása alapozza meg. Később nekiláttak első nagylemezeük, a 'The Evil Emanations' felvételeinek. Az új dalok rögzítése a Toxic Basement Stúdióban zajlott, Carlo Altobelli hangmérnök közreműködésében. A keverést Fabio Palombi (Blackwave Studio) látta el.

A 'The Evil Emanations' - amit részben a banda, részben az Everlasting Spew Records producelt - főként az Azarath, a Rebaelliun, a Krisiun és az Abhorrence rajongóinak szól. Íme a borító, amit Adi Dechristianize készített:

Az albumot itt lehet megrendelni. Kedvcsinálóképpen lentebb meghallgatható a teljes anyag.

A lemezen vendégként szerepel Rangel Arroyo szólógitáros (a 'Burning The Infidel' dalban) és Mario Seaone elektronikus zenész (a 'Kelim Shattering Illumination' dalban).

A Hellish God alap-felállása így néz ki:

Tya - ének
Luigi Contenti - dobok
Michele Di Ioia - ritmus- és szólógitár, vokál
Stefano Malgaretti - basszusgitár, vokál


HELLISH GOD - megjelent az olasz death metal banda első nagylemeze
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.