Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

CORELEONI - új klipet mutatott be a Rainbow énekesének és a Gotthard gitárosának közös bandája: 'All I Care For'

2018-11-06
Az olasz Frontiers Music Srl mutatta be év elején az új projektet, amit a svájci Gotthard zenekar gitárosa, Leo Leoni alapított.

Leo Leoni "személyes rock 'n' roll-múltjához való visszatérésként" hozta létre a CoreLeoni projektet, amiben Ronnie Romero (Rainbow, Lords Of Black) énekes, Hena Habegger dobos, Jgor Gianola gitáros és Mila Merker basszusgitáros a további szereplők. A CoreLeoni 2018. február 23-án adta ki első albumát, 'The Greatest Hits, Part 1' címmel, a Frontiers jóvoltából.

Leoni korábban elmondta: "Az első Gotthard album megjelenésének 25. évfordulója alkalmából szerettem volna feleleveníteni az olyan klasszikus nótákat, mint a 'Downtown', a 'Firedance', a 'Higher', a 'Here Comes The Heat', az 'In The Name', a 'Ride On...', a 'Let It Be' vagy az 'All I Care 4'. Ezek olyan nóták, melyeket a Gotthard-dal kicsit mellőztünk az utóbbi időkben. Ezért tehát újra felvettük, átdolgoztuk, újracsiszoltuk őket, a lehető legméltóbb módon. Ezek a nóták roppantul kedvesek számomra; épp úgy, ahogy az az egész időszak, amikor ezek íródtak".

Leoni tehát leporolta ezeket az elfeledett múltbéli klasszikusokat, és újrarögzítette őket új bandájával, a Coreleoni-val. A projekt debütáló albumán a fentebb említett nóták mellett egy vadonatúj szerzemény, a 'Walk On Water' is helyet kapott - ez már 2017 decemberében megjelent (lentebb elérhető hivatalos videoklip és koncert-klip formájában). Íme az album borítója és teljes tracklistája:

01. Il Padrino
02. Firedance
03. Downtown
04. Higher
05. Get It While You Can
06. In The Name
07. Let It Be
08. All I Care For
09. Walk On Water
10. Here Comes The Heat
11. Tell No Lies
12. Ride On
13. Anytime Anywhere
14. El Traidor (CD bónusz track)

"Ez az új projekt rengeteg emléket és érzelmet keltett újra életre bennem - mondhatni újra megtelt tőlük a szívem" - folytatta Leo. "Remélem a klasszikus dalok új változatai ínyére válnak majd minden Gotthard-rajongónak; különösen azoknak, akik annak idején is ismerték és szerették a bandát. Bízunk benne, hogy bennük is újra felélednek azok a régi érzelmek, amiket jómagam éltem át a stúdió-munkálatok során".

Alább meghallgatható a 'Downtown' és megtekinthető az 'All I Care For' című Gotthard-klasszikus újradolgozásának videója, valamint a 'Let It Be' októberben megjelent klipje, plusz a hivatalos kedvcsináló videó a projekthez (az utóbbi dal akusztikus videó formájában is megtekinthető lentebb):

Júniusban bemutatták a 'Tell No Lies' című szám hivatalos klipjét is:


CORELEONI - új klipet mutatott be a Rainbow énekesének és a Gotthard gitárosának közös bandája: 'All I Care For'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.