Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Elkészült a WALKING PAPERS régóta várt második albuma - itt az újabb előzetes!

2017-12-20
A Seattle-i Walking Papers együttes - aminek tagja a Guns N' Roses basszusgitárosa, Duff McKagan is - stílszerűen 'WP2' címmel látta el második stúdiólemezét.

A Walking Papers felállását Jefferson Angell (The Missionary Position), Benjamin Anderson (The Missionary Position), Duff McKagan (Guns N’ Roses, Velvet Revolver) és Barrett Martin (Screaming Trees, Mad Season) alkotja. A csapat második rock-himnusz kollekciója 'WP2' címen jelenik meg, a Loud & Proud Records gondozásában, 2018. január 19-én.

Ez a lemez felülmúlta minden előzetes várakozásunkat; mindent, amit alapvetően kigondoltunk” - nyilatkozta az új lemez kapcsán Jefferson Angell frontember. “Az új album tökéletesen leképezi mindazt a nyers, robbanékony energiát, amit egy intenzíven turnézó, a stúdióban folyamatosan kísérletező banda magában rejt”.

A 'WP2' a banda nagysikerű, 2013-as, kritikusok által magasan elismert debütáló albumának folytatása.
"A Walking Papers boldogabb, mint egy tornádó egy trailer-parkban, hogy végre kiadhatja második albumát, a Loud & Proud Records jóvoltából. Már a munkálatok kezdete óta óriási az izgalom a táborban; külön nagy öröm számunkra, hogy két jóbarátunk, Tom és Madelyn révén sikerült a hangzást is tökéletesre csiszolni” - fűzte hozzá Angell.

A Walking Papers ezúttal a rajongók révén fedezte az album stúdiós költségeit. Ennek érdekében nemrég elindítottak egy PledgeMusic-kampányt, ahol előrendelhető a lemez, számos exkluzív merch-termék, relikvia és személyes élmény mellett (az album kibővített változatához például egy Angell és Matt Hayward grafikus által összeállított képregény is jár).

A tracklista:
01. My Luck Pushed Back
02. Death On The Lips
03. Red & White
04. Somebody Else
05. Yours Completely
06. Hard To Look Away
07. Before You Arrived
08. Don’t Owe Me Nothin’
09. This Is How It Ends
10. I Know You’re Lying
11. Into The Truth

Hamarosan bemutatják az első, 'This Is How It Ends' című single-dalt... de addig is alább elérhető az első két hivatalos album-előzetes:


Elkészült a WALKING PAPERS régóta várt második albuma - itt az újabb előzetes!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.