Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta új énekesét a KILL RITUAL

2019-01-29
Az Imagika egykori gitárosa, Steven D. Rice vezette Kill Ritual egy Chalice nevű zenész alakjában találta meg tökéletes frontemberét.

A Kill Ritual gitárosa, Steve Rice így nyilatkozott: "Helló, kedves KR-tábor! Hosszas meghallgatásokat követően végre megtaláltuk a megfelelő srácot a mikrofon mögé, aki által újabb szintre jut majd régi és új dalaink hangzása. Chalice fantasztikus skálával rendelkezik - vérbeli classic-metal stílusa van! Hangja pontosan olyan, amilyet rajongóink elvárnának tőlünk!".

"Nem mellesleg készülőben van egy új KR CD is. 11 dal dob-témáit már fel is vettük január elején, a Sonic Train Stúdió falai között. A végleges produkció saját házi stúdióm, a Fossil falai között fog lezajlani. Reméljük, a nyár vége felé kiadhatjuk az új lemezt, és még idén turnéra is indulhatunk az anyaggal. Hamarosan találkozunk!".

A Kill Ritual zenekart 2010-ben alapították az Imagika, a Dark Angel és az Eldritch egykori tagjai. A banda egy 'The Serpentine Ritual' című albummal robbant be a metal-színtérre 2012-ben (a Scarlet Records révén) - ennek megjelenését világszerte pozitív kritikák, elismerések övezték.

Miután 2013 őszén véget ért a csapat első USA-turnéja, megjelent a második album, a 'The Eyes Of Medusa' (Golden Core/ZYX), ami szintén elnyerte minden rajongó és kritikus tetszését.

A Kill Ritual 2015 februárjának végére találta meg újabb frontemberét (a januárban kilépett Josh Gibson utódját): David Reed Watson (Rage Of Angels, Electric Messiah, D.N.A.) egy egykori tengerészgyalogos, aki immáron több mint két évtizede aktívan részt vesz a las vegasi metal-szcénán is. Watson mellett ekkor két másik új tag érkezett a bandába, Koryun Bobikyan dobos és Bobby HQ Storm basszer.

A Kill Ritual - immáron az új felállással - rögzítette 'The Karma Machine' címet viselő korongját, aminek producere ezúttal is a legendás King Diamond-gitáros, Andy LaRocque volt. A banda 2015. szeptember 18-án adta ki a szóban forgó CD-t; ezután pedig amerikai, majd európai turnéra indultak a legendás Raven zenekar társaságában.

A 2018-as évre újabb nagylemezzel készül a banda. 'All Men Shall Fall' címmel jelent meg új stúdióalbumuk, a Dissonance Productions jóvoltából. Mind az új lemezszerződés, mind az új album, mind a jövőbeni turné jelentős mérföldkőnek számít a Kill Ritual történetében!


Bemutatta új énekesét a KILL RITUAL
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.