Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

COILGUNS - új videoklip a svájci noise-rock banda 'Millennials' című albumáról: 'Self Employment Scheme'

2018-05-28
A Hummus Records 2018. március 23-án adta ki a svájci Coilguns együttes vadonatúj stúdióalbumát, ami egy "erőszakos és erősen torzított noise-rock lemez".

A 'Millennials' dalszerzői munkái 2016 januárjában indultak. A banda saját költségén, saját hangtechnikai eszközeit használva rögzítette az albumot.

A banda eredeti közleménye így szól: “Van egy ilyen őrült szokásunk, hogy hülyén hangzó Wikipedia-cikkek címét használjuk a dalok elnevezésére - talán így próbáljuk eltűntetni a dalok eredetének nyomait, egyben így próbálunk okosnak látszani. Így mindig egyfajta vicces űr keletkezik a dal szövegi tartalma és végleges címe között. Egyébként a kedvencünk egyértelműen a “spectrogram”, amiről mondjuk éppen kitalálhatjátok miről, szól...”.

01 – Anchorite
02 – Deletionism
03 – Millennials
04 – Spectrogram
05 – Music Circus Clown Care
06 – Ménière’s
07 – Wind Machines For Company
08 – Self Employment Scheme
09 – Blackboxing
10 – The Screening

Az 'Anchorite' dal hivatalos szöveges videója lentebb megtekinthető. Szintén alább hallgatható meg a címadó dal és a teljes album. Májusban megjelent a 'Self Employment Scheme' című szám hivatalos videója - alább ez is elérhető.

A Coilguns a tél folyamán lebonyolított egy franciaországi turnét; tavaszra pedig egy széleskörűbb európai / brit turnéra készült a banda. A jövőbeni turné-beosztás itt érhető el.


COILGUNS - új videoklip a svájci noise-rock banda 'Millennials' című albumáról: 'Self Employment Scheme'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.