Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Megosztotta a 'Rock ‘N Roll Ain’t Easy' album legújabb hivatalos klipjét a GUNS N' ROSES billentyűse, Dizzy Reed

2019-06-10
A Guns N’ Roses billentyűse, Dizzy Reed 'Rock ‘N Roll Ain’t Easy' címmel látta el debütáló szólólemezét, ami 2018. június 1-én jelent meg.

A 'Rock ‘N Roll Ain’t Easy' dalait Dizzy Reed, Ricky Warwick (Thin Lizzy, The Almighty, Black Star Riders) és Del James szerezte. A 'This Don’t Look Like Vegas' című számban vendégként szerepel Warwick és Mayuko Okai gitáros; a szólót pedig egy másik GN'R-tag, Richard Fortus (Psychelic Furs, Thin Lizzy, The Dead Daisies) biztosítja. Mellettük Mike Dupke (W.A.S.P.) dobos és Mike Duda (W.A.S.P.) basszusgitáros is besegített Reed-nek, aki énekel, zongorázik és tamburinon játszik a lemezen. A háttér-vokalista Nadja Reed, Chela Johnson és Del James. További vendégek a W.A.S.P., a Quiet Riot, a Psychedelic Furs, a Thin Lizzy, a No Doubt, a The Replacements és a Queens Of The Stone Age egyes tagjai.

A 'Rock ‘N Roll Ain’t Easy' 12 számból áll (a digitális verzió 13-ból). Íme a tracklista:

01. This Don’t Look Like Vegas
02. Mother Theresa
03. Cheers To R Oblivion
04. Fragile Water
05. Dirty Bomb
06. Mystery In Exile
07. I Celebrate
08. Understanding
09. Crestfallen
10. Forgotten Cases
11. Reparations
12. Rock ‘N’ Roll Ain’t Easy

A lemez 2018. február 18-án megjelent digitálisan, CD-n és bakeliten is, a Golden Robot Records jóvoltából (kizárólag Japánban, Ausztráliában és Új-Zélandon; június elsején pedig a világ minden táján). A rendeléseket itt lehet leadni.

A lemez címadó dalának koncertfelvétele - amit Ausztráliában, a Sydney-beli Frankies Pizza By The Slice klubban rögzítettek, 2018. február 18-án - alább megtekinthető. Ugyanez a dal hivatalos videoklip formájában is elérhető lentebb - ezt a klipet Scotty Slam és Billy Baker rendezte. 2019 júniusában továbbá megjelent a 'Forgotten Cases' kisfilmje is.

Az album összes dalába itt lehet belehallgatni.

Reed - aki immáron több mint 25 éve áll az eredeti Guns N' Roses szolgálatában - Axl Rose után a második olyan tag, aki a leghosszabb ideje zenél a legendás bandában.


Megosztotta a 'Rock ‘N Roll Ain’t Easy' album legújabb hivatalos klipjét a GUNS N' ROSES billentyűse, Dizzy Reed
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.