Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

MIRACLE FLAIR - áprilisban jelenik meg a svájci melodic-metal banda új albuma, a 'Synchronism'

2020-02-08
A svájci modern melodic-metal banda harmadik nagylemezével tér vissza.

A Miracle Falir ezúttal is egy masszív, hard rock-beütésű, dallamos metal-albumot tett le az asztalra; annyi különbséggel, hogy az új dalok keményebbek és metalosabbak, egyben pedig progresszívabbak is az előző lemez tételeinél. A 'Synchronism' egy egyedülálló "melodic/epic/symphonic metal-ízzel" van megfűszerezve; ezáltal lesz igazán különleges és egyedi ez az alkotás!

A Miracle Flair megalapítása kemény munka, türelem és kitartás eredménye. Épp úgy, mint a banda első két lemezén, a 'Synchronism' dalaiban is érezhető a mérhetetlenül tehetséges tagok zenei iránti szerelme, szenvedélye, elkötelezettsége. Hab a tortán pedig egy nemzetközileg is elismert legenda, Tommy Vetterli (Coroner / New Sound Studio) jelenléte - ő volt ugyanis az új album mixere. Felügyelete alatt a zenekar vezetői, Nicole Hartmann és Daniel Maurizi egy kiváló hangzású, felejthetetlen dallamokkal és szilárd gitár-témákkal felszerelt ópusz adomány a nagyérdeműnek. Az új lemez maszterizálását pedig nem más, mint Tony Lindgren látta el, a svédországi Fascination Street Stúdió falai között.

Íme a 'Synchronism' borítója (amit Stefan Heilemann tervezett) és dallistája:

01. The Untold
02. Synchronism
03. What Remains
04. Torn Inside
05. Presence Of Death
06. Torture Myself
07. Dying Existence
08. In Charge
09. In Love And Hate
10. Lost In The Void
11. Echo Of Fears
12. In Love And Hate (Retrowave Remix) [digitális bónusz track]

Az új album megjelenik digipak CD-n, valamint letöltés és stream formájában (előrendelés itt). Hamarosan jönnek az első ízelítők...

Lentebb elérhető teljes egészében a banda előző albuma, az 'Angels Cast Shadows', illetve a 'The Whole' című szám szöveges videója:


MIRACLE FLAIR - áprilisban jelenik meg a svájci melodic-metal banda új albuma, a 'Synchronism'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.