Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Legends' címmel jelenik meg a NOVAREIGN debütáló albuma

2017-12-06
A dél-kaliforniai Novareign februárban adja ki első nagylemezét, ami az epikus power / progresszív metal diadala.

A Novareign az utóbbi években komoly hírnévre tett szert lokális és globális szinten is, köszönhetően energikus koncertjeiknek, melyek fő attrakciója a végtelen shred-gitár játék és a tradícionális metal-vokálok. Nem is beszélve a banda kiváló dalszerzői készségeiről! Mindez most végre egy teljes értékű stúdióalbum formájában is megmutatkozik: 2018. február 16-án jelenik meg világszerte a Novareign debütáló nagylemeze, a 'Legends'.

A Novareign-re olyan legendás bandák voltak nagy hatással, mint az Iron Maiden, a Dream Theater, a Dragonforce és az Angra. A 'Legends' című albummal kétségkívül megnyílik a "progresszív power metal új kora"! Koncepcióját tekintve pedig a zenei irodalom különböző ágazatait vonultatja fel a banda: ahhoz a generációhoz szól, akik epikus fantasy-meséken, képregényeken és videójátékokon nőttek fel.

A 'Legends' megjelenik CD-n és digitálisan is. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

Lentebb ízelítőként meghallgatható az egyik közönség-kedvenc nóta, a 'Beyond the Cold' stúdió-változata. Ennek kapcsán Danny Nobel gitáros elmondta: “Azért választottuk ezt a dalt első single-nek, mert ez tökéletes leképezése zenénk alapvető stílusának, valamint tagjaink individuális és kollektív tehetségének. A 'Beyond The Cold' harmonikus, tiszta vokálokkal kerül előadásra; az ütemek, a breakdown-ok és a shred-gitárszólók pedig tovább színesítik a felhozatalt. Ezek a zenei elemek persze az egész albumon jelen vannak, de ebben a számban egyesülnek. A ‘Beyond the Cold’ tehát egy remek felkészítő ahhoz, amire számítani kell a 'Legends' lemezen”.

A Novareign nemrég megnyert egy "metal-csatát", aminek díjaként felléphettek az idei Knotfest Meets Ozzfest fesztiválon. 2018 januárjában a banda a White Wizzard előzenekaraként turnézik az Államok területén. Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről a Facebook-on találhatók.


'Legends' címmel jelenik meg a NOVAREIGN debütáló albuma
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.