Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ON THORNS I LAY - hallgasd végig az 'Aegean Sorrow' albumot!

2018-03-12
A doom metal műfaj görög mesterei a spanyol Alone Records-hoz igazoltak, és hamarosan új albummal térnek vissza.

Az On Thorns I Lay néhány napja fejezte be nyolcadik stúdióalbuma, az 'Aegean Sorrow' munkálatait. A tagok elmondása alapján, a banda fennállásának 20 éve alatt sosem született még ilyen kiváló alkotás!

Az új album producere Fotis Benardo volt. A felvételek a Devasoundz Stúdióban (Rotting Christ, Septic Flesh, stb.) zajlottak. A keverés és a maszter a legendás Dan Swanö és a svéd Unisound AB stúdió nevéhez fűződik. Az 'Aegean Sorrow' 2018. március 12-én jelenik meg, az Alone Records (CD-n) és a The Vinyl Division (LP-n) kiadók jóvoltából.

A banda aktuális közleménye így szól: “2015-ben eljött az idő, amikor úgy éreztük, ismét zenét kell szereznünk. Végighallgattuk a kedvenc albumainkat, de ahelyett, hogy azokból válogattuk volna ki a legjobb pillanatokat, elhatároztuk, hogy ezúttal eltérő megközelítéssel állunk a dalszerzéshez, és modern hatásokkal látjuk el a produkciót. Így születet meg két év alatt az 'Aegean Sorrow', aminek hangzása grandiózus és epikus, mély és erőteljes. Hangzásilag az első demóink és az első négy nagylemezünk '90-es évekbeli keverékére kell számítani - azt leszámítva, hogy a hangzás jóval modernebb. Nincsenek trendek, csak színtiszta érzések és zene. Az 'Aegean Sorrow' az az album, aminek elkészítéséről mindig is álmodtunk. Ez egy mágikus kaland, ami tele van érzelmi hullámokkal és lelki mélységekkel. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megszületett karrierünk eddigi legjobb albuma; amit nem mellesleg olyan kiadók gondoznak, akik támogatásában 100%-ig megbízhatunk!”.

A tracklista:
01. Intro
02. Aegean Sorrow
03. Erevos
04. In Emerald Eyes
05. Olethros Part I
06. Olethros Part II
07. The Final Truth
08. A Sign Of Sadness
09. Skotos

Az 'Aegan Sorrow' kilenc perces címadó dalának hivatalos szöveges videója - amit Manthos Stergiou (Manster Design) állított össze - alább megtekinthető:

Alább a teljes album is meghallgatható, itt pedig megtekinthető az 'Erevos' című szám hivatalos videója:


ON THORNS I LAY - hallgasd végig az 'Aegean Sorrow' albumot!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.