Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Friss videoklip a NAPALM DEATH új válogatás-lemezéhez: 'Standardization'

2018-05-08
A veterán grindcore-legendák egy dupla-lemezes, 'Coded Smears and More Uncommon Slurs' című válogatás-albumot dobtak piacra 2018 márciusában.

A Century Media Records jóvoltából megjelent, speciális válogatás összesen 31 számot tartalmaz, 90 percben, tele ritkaságokkal, feldolgozásokkal és "exkluzív dobhártya-szaggató grind-himnuszokkal", a 2004-2016-os időszakból. A 'Coded Smears and More Uncommon Slurs' borítóját a Napalm Death állandósult partnere, Frode Sylthe tervezte. A kiadvány március 30-án jelent meg, dupla CD-n, dupla LP-n és digitális változatban is (rendelési infók itt).

Shane Embury basszusgitáros a következőket nyilatkozta: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre kiadhatjuk ezt a válogatást, ami tele van ritakságokkal és feldolgozásokkal. A Napalm Death egy olyan banda, ami 100%-ot ad magából, ha dalszerzésről van szó; így az ezen a kiadványon szereplő dalokat eredetileg különböző split-EP-kről / forgalomban máe nem elérhető bakelitekről / albumok japán verziójáról mentettük meg nektek. Miközben a tracklista összeállításán dolgoztam, rájöttem, hogy ezek a számok milyen közel állnak még most is a szívemhez. Mondjuk volt olyan is, amit már elfelejtettem... haha! Az évek során olyan sok nótát írtunk, és az idő is olyan gyorsan telik, hogy hajlamos vagyok megfeledkezni ezekről a fasza kis dalokról! Nem mellesleg ezek közül előadunk néhányat a soron következő koncerteken is... Üdv; hamarosan találkozunk!".

A teljes dallista itt található meg.

Alább kedvcsinálóképpen meghallgatható az 'Oh So Pseudo' című szám, ami eredetileg a 2014-es 'Apex Predator - Easy Meat' album bónuszaként jelent meg:

Itt az a 'Call That An Option?' című tétel lehet meghallgatni, ami alapból a 2006-os 'Smear Campaign' album egyik "elveszett" dala:

Májusban bemutatták a 'Standardization' hivatalos animációs videóját is:

A Napalm Death néhány hete közzétett néhány friss fotót a stúdióból, ahol új nagylemezük munkálatai zajlanak.

A banda rövid közleménye így szól: "A Napalm Death megkezdte új albuma munkálatait a brit Parlour Stúdió falai között; méghozzá régi partnere, Russ Russell producer társaságában. Részletek hamarosan...".

Friss fotók a stúdióból a banda honlapján találhatók.

A zenekar február közepén indult európai turnéra, melynek keretében (március elsején) a budapesti Dürer Kertet is megjárták. A 2018-as európai turné jövőbeni dátumai és állomásai itt találhatók meg.

A Napalm Death 2015. január 26-án jelentette meg legutóbbi, 'Apex Predator - Easy Meat' című nagylemezét, a Century Media Records jóvoltából (erről bővebben itt írtunk). Az Earache Records pedig azév novemberében kiadta bakeliten a banda (eredetileg 1992-ben megjelent), 'Live Corruption' koncert-anyagát.


Friss videoklip a NAPALM DEATH új válogatás-lemezéhez: 'Standardization'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.