Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier az új TREMONTI albumról: 'Throw Them To The Lions'

2019-01-29
A Creed és az Alter Bridge gitárosa, Mark Tremonti 2018 nyarán adta ki negyedik szólólemezét.

Az új Tremonti album június 8-án látott napvilágot, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Bringer Of War
02. From The Sky
03. A Dying Machine
04. Trust
05. Throw Them To The Lions
06. Make It Hurt
07. Traipse
08. The First The Last
09. A Lot Like Sin
10. The Day When Legions Burned
11. As The Silence Becomes Me
12. Take You With Me
13. Desolation
14. Found

A Tremonti 2017 végén létrehozott egy rajongói költség-fedező projektet az új lemez munkálatai végett. Ezen az oldalon exkluzív pakkok és élmények (használt gitárok, személyes találkozók, kézzel írott dalszöveges papírok, stúdiós időkapszulák, stb.) várnak a fanokra! Minderről itt lehet bővebb infókat találni.

A gitáros az osztrák Napalm Records-szal kötött új lemezszerződést az új albumra, ami az 'A Dying Machine' címet kapta. A Napalm Records jelenleg otthona többek közt a DevilDriver, a Skindred, az Otep, a Satyricon, a Life Of Agony, a Monster Magnet, a Walls Of Jericho, a Kamelot és a W.A.S.P. zenekaroknak, valamint Tremonti bandájának, az Alter Bridge-nek, és bandatársának, Myles Kennedy énekesnek is.

Az 'A Dying Machine' "- kezdve az album-nyitó 'Bringer Of War' militáns dob-attakjával, egészen az instrumentális, 'Found' című záró-tételig - egy végtelenül vátozatos, különleges zenei alkotás. Annak ellenére, hogy ez a gitáros eddigi legsokszínűbb munkája, az olyan dalok, mint például a 'From The Sky', a 'Throw Them To The Lions', vagy az 'A Lot Like Sin' klasszikus Tremonti-feelinget nyújtanak a rajongóknak. Aztán ott vannak persze a 'Trust'- / 'The First The Last'- / 'Desolation'-féle nóták, melyek a triótól eddig szokatlan muzikális helyekre repítik a hallgatókat. Azt is fontos megjegyezni, hogy ez a gitáros karrierjének első koncepcionális lemeze: a történet a következő ezredforduló környékén játszódik, ahol az emberek és a mesterséges robotok az együttélés nehézségeivel küzdenek" (Tremonti és a másik dalszerző, John Shirley egyébként egy teljes regény kiadását is tervbe vette, ugyanebben a témában). Ízelítőképpen az albumhoz, lentebb elérhető a nyitó-nóta, a címadó dal és a 'Trust' szöveges videója, plusz a 'Take You With Me' hivatalos klipje, amit John Deeb rendezett.

Az 'A Dying Machine' hivatalos lemezbemutató koncertjét 2018. május 12-én rendezték meg, az Orlando-beli Social klubban. Továbbá a Tremonti-banda volt az Iron Maiden előzenekara a legendás banda júliusi európai turnéján. Ezen felül a zenekar fellépett idén a Carolina Rebellion, a Lunatic Luau, a Graspop Metal Meeting, a Hellfest és a Wacken Open Air fesztiválokon is; de nyáron egy teljes értékű európai / brit lemezbemutató turné is megrendezésre került. Az ősz, a tél és 2019 tavasza folyamán az Egyesült Államokban turnézik a csapat. A teljes beosztás itt érhető el.

Később hivatalos formában megjelent az 'As The Silence Becomes Me' című szám és a 'Throw Them To The Lions' hivatalos videója, amit egy teltházas brit koncerten forgatott a banda:

Íme a lemez első hivatalos előzetese:

Tremonti 2012-ben adta ki első szólólemezét. Az 'All I Was'-nak keresztelt albumon főként maga Tremonti énekel és gitározik, két közreműködő zenész, Eric Friedman (vokál, gitár, basszusgitár) és Garrett Whitlock (dobok) társaságában.

Miután Brian Marshall basszusgitáros egyéb elkötelezettségei miatt később kilépett a projektből, a posztot véglegesen a Van Halen basszerosa, Wolfgang Van Halen vette át. Vele készült a második Tremonti album, ami 'Cauterize' címmel jelent meg, 2015 júniusában.

A gitáros harmadik szólóalbuma 2016 áprilisában látott napvilágot, 'Dust' címmel. Mindhárom album előkelő helyen végzett az amerikai, az ausztrál és a brit toplistákon


Klip-premier az új TREMONTI albumról: 'Throw Them To The Lions'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.