Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'The Epicoustic' címmel új számot mutatott be a HYVMINE zenekar

2018-07-04
A Hyvmine egy új név a progresszív hard rock zene színterén. "Mintha az Animals As Leaders és a The Winery Dogs egy ketrecharcban venn részt."

A Hyvmine "a kemény munka és a kötetlen expresszió új otthona, aminek fedele alatt kiadhatod minden dühödet és haragodat; egyben pedig részese lehetsz a legnagyobb élvezetnek és dicsőségnek. Ez a kezdet; innen indul a földrengés. A Hyvmine a kollektív erő megtestesítője".

A Los Angeles szívéből származó Hyvmine egy világhírű prog-metal gitáros és virtuóz, Al Joseph agyának szüleménye. Öt évvel azután, hogy tehetsége és akaratereje révén leigázta a színteret, Al most arra készül, hogy újabb nagy nyomot hagyjon a metal-szcénán. A gitáros ezúttal énekes-szerepben is bebizonyítja kivételes tehetségét; lévén ő a frontembere ennek az új gerilla-hadseregnek.

AJ röviden így foglalta össze a Hyvmine küldetését: “Ezek a dalok nem csak arról szólnak, hogy szétzúzzuk velük a házat; hanem arról is, hogy üdvösséghez juttassuk általuk a lelkeket”.

"Válaszd ki a megfelelő fegyvert, és készülj a háborúra!".

A Hymine debütáló, 'Earthquake' című albumát itt lehet megrendelni (CD-n és digitálisan). A megjelenés 2018. január 19-én volt esedékes. Ízelítőképpen lentebb megtekinthető a 'Shogun' és a 'Cliffhanger' című szám hivatalos klipje.

A Hymine idén egy másik kiadványt is piacra dob: 'Fight Or Flight' című EP-jük július 13-án jelenik meg. Al Joseph ennek kapcsán így nyilatkozott: "A 'Fight Or Flight' EP színtiszta metalzenét tartalmaz. E dalok által lehetőségünk nyílt egy kicsit eltérni a megszokottól, és szimplán csak jammelgetni. Fantasztikus élmény volt összehozni ezt a projektet; lévén hűek maradtunk az eredeti célunkhoz, és "kesztyű" nélkül zenéltünk. Ami a legjobb volt az egészben, az az, hogy minden bandatag egyénileg is rámozdulhatott egy-egy dalra; így mindegyik szerzemény magán viseli egyéni stílusunkat és annak összességét. Ezáltal a dalok még kiforrottabbak lettek, és a hangzásuk is előrehaladottabb. Jómagam - mint énekes - szintén sokat kísérletezhettem a hangommal. Nagyon örülök, hogy végre kipróbálhattam különböző tónusokat, és szekcióról szekcióra haladva, változatos dinamikát adva ezáltal a szerzeményeknek".

A 'Fight Or Flight' EP első ízelítőjeként lentebb meghallgatható a 'The Epicoustic' című szám:

A Hyvmine jelenleg az ikonikus gitár-művész, Angel Vivaldi előzenekaraként turnézik. A jövőbeni turnék beosztásai a banda Facebook-oldalán érhetők el.


'The Epicoustic' címmel új számot mutatott be a HYVMINE zenekar
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.