Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Y&T - DVD-n jelent meg az On With The Show című dokumentumfilm; itt a hivatalos előzetes!

2020-05-16
A legendás kaliforniai rockbanda, a Y&T 'On With The Show - The Documentary' címmel jelentette meg új DVD-kiadványát november végén.

A bandáról készült dokumentumfilmet a híres műsorvezető, Eddie Trunk, valamint a banda frontembere, Dave Meniketti narrálja. A filmben interjúkat láthatunk a zenekar régi és jelenlegi tagjaival - ezen beszélgetések révén ismerhetjük meg a Y&T teljes történetét, kezdve a nagyszülők házában zajló, tinédzserkori próbáktól, egészen a mai napig, a banda 40. évfordulós ünnepéig... valamint a kettő közti, kalandokban gazdag időszakot is részletesen elénk tárják.

A Y&T számtalan órányi, eddig nyilvánosságra nem hozott felvételt, koncert-klipet,  interjút és fotót keresett elő annak érdekében, hogy a rajongók testközelből élhessék át ezt az egész kalandot. A DVD-re felkerültek olyan ritka felvételek is, melyek a Y&T valahavolt legelső koncertjén készültek, de mindeddig a zenekaron kívül nem hallotta senki. A két-lemezes szett első fele maga a dokumentumfilm (ami összesen 143 perc), a kettes számú lemez pedig egy "Encore" korong (137 percben), tele különlegességekkel és ritka felvételekkel. Összességében tehát közel 5 órás anyagot tartalmaz ez a DVD-kiadvány, ami 2019. november 26-án jelent meg (Blu-ray formában pedig december 31-én).

Íme az 'On With The Show - The Documentary' hivatalos trailerei:

Korábbi hír, hogy a Y&T 40 éves karrierje első akusztikus lemezét adta ki 2018 januárjában. Az 'Acoustic Classix Vol. 1' című kiadvány egy EP, amire hat unplugged dal került fel.

A Y&T közleménye így szól: "2017 decemberében felvettünk hat klasszikus Y&T-nótát, melyet a valahavolt első akusztikus lemezünkön jelentetünk meg. Ezek közt van néhány olyan dal is, amit minden bizonnyal sosem képzeltetek még el ilyen formában. Ez tehát egy igazán különleges EP, aminek köszönhetően nem a megszokott változatban élvezhetitek a klasszikus nótákat".

A tracklista:
01. Contagious
02. Rock 'N' Roll's Gonna Save The World
03. Summertime Girls
04. Black Tiger
05. Barroom Boogie
06. Rescue Me

A lemezt itt lehet megrendelni.


Y&T - DVD-n jelent meg az On With The Show című dokumentumfilm; itt a hivatalos előzetes!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.