Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta új, 'Child Of The White Eye' című számát a finn LIMOS zenekar

2020-06-10
A dallamos death metal zenében utazó Limos zenekar, a Limos 'Tales of the White Eye' címmel adja ki második albumát július 3-án, az Inverse Records jóvoltából.

A Limos második mini-albuma, a 'Tales of the White Eye' Elmeri Kinnunen (Sewing Room Productions) hangmérnök / mixer közreműködésében került rögzítésre. Az új EP - ami itt rendelhető elő - borítója (amit Nanne Leskinen készített) és dallistája így néz ki:

01. Altars
02. Rise to Arms
03. Child of the White Eye
04.
Surullisten Järvien Maa

Elsőként az 'Altars' című számot osztották meg, hivatalos szöveges videó formájában, aminek kapcsán így szól a közlemény: "Az 'Altars' azt az univerzumot eleveníti fel, amit legutóbbi EP-nk, a 'Watching the Winds' címadó dalában megfogalmaztuk. Maga a dal zeneileg és dalszövegileg is meglehetősen lényegretörő, de vokálok és hangszerelés tekintetében igyekeztünk ezúttal valami újat, valami tőlünk szokatlant alkotni. Ez a szám tehát tökéletes példája és mintája a jövőbeni tevékenységeinknek, de ugyanakkor azt is igazolja, hogy hűek maradunk gyökereinkhez és eredeti hangzásunk magvaihoz".

Újonnan megjelent a 'Child Of The White Eye' című szám szöveges videója, amit Eirik Manne énekes így kommentált: "A 'Child Of The White Eye' dalt elkészíteni, igazán izgalmas élmény volt! Dalszövegileg ez a szám az 'Altars'-szal azonos univerzumban mozog; vagyis annak a világnak a jóslatait meséli el. Bemutat minden nehézséget, amit az Új Világ Gyermekeinek le kell küzdeniük, miközben arra törekednek, hogy megtalálják új helyüket. Annak ellenére, hogy a dal szövege a legrégebben született az összes új nótánk közül, hosszú ideig tartott, míg maga a dal végleges formát öltött. A végeredmény egy olyan nóta lett, ami megmutatja, mennyit fejlődtünk, és hol vannak zenénk új határai. Vokálok tekintetében továbbá ez a legváltozatosabb számok egyike, és ha egy dalt kellene választanunk, ami evolúciónkat reprezentálja, akkor kétségkívül ezt a számot jelöljük meg".

2017-ben 'Encompass The Spirit' címmel jelent meg a Limos együttes legelső hivatalos dala. A dallamos black / death metal zenében utazó Limos első száma tetszőleges összegért vásárolható meg a Bandcamp-en:

A csapat ezt követően, 2018 szeptemberében adta ki debütáló EP-jét, ami a 'Watching the Winds' címet viseli. Ez a digitális mini-album alább szintén végighallgatható:

A Limos jelenlegi felállása így néz ki:

Eirik Manne - ének
Eppu Herala - szólógitár
Eetu Herala - ritmusgitár
Tuomas Suokko - basszusgitár, vokál
Teemu Ohtonen - dobok

A zenekarról bővebb infókat a Facebookon lehet találni.


Bemutatta új, 'Child Of The White Eye' című számát a finn LIMOS zenekar
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.