Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

EVIL DRIVE - 2020 áprilisára új album várható; bemutatták az új dobost

2019-11-05
A Viktoria Viren énekesnő és gitáros férje, Ville Wiren vezette finn metalbanda friss híreket közölt.

Mint kiderült, a banda következő stúdióalbuma 2020 áprilisában jelenik meg, világszerte a Reaper Entertainment Europe kiadó jóvoltából. Az első új single-dalt és a további részleteket ezzel kapcsolatban, január folyamán teszik közzé...

Szintén friss hír, hogy Antti Tani személyében új dobos érkezett a bandába. A finnországi Kotka városából származó ütős elmondta: "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy engem választottak az Evil Drive új dobosának. Egy felejthetetlen kaland áll előttünk! Az Evil Drive-os srácok és a front-csaj fantasztikus emberek - imádom a zenéjüket. Kell ennél többet mondanom?!".

Viktoria Viren énekesnő hozzátette: "Antti tehetsége és képességei révén új horizontok nyíltak bandánk kreativitása előtt. Egy szenvedélyes zenészről van szó, aki imád velünk próbálni, és minden erejével azon van, hogy segítse és támogassa bandánkat. Úgy érzem, az Eveil Drive most újjászületett, és alig várom már, hogy színpadra állhassunk az új felállással és az új album dalaival!".

Az Evil Drive 2013 januárjában alakult; debütáló nagylemezük pedig 2016-ban jelent meg, 'The Land of the Dead' címmel, a dán Mighty Music kiadó jóvoltából (erről itt írtunk). Ezt követően már az európai metal-színtér egyik legkiválóbb feltörekvő bandájaként tartották számon a zenekart, a rajongók és a kritikusok egyaránt (nem véletlenül kelt el a 'The Land of the Dead' összes legyártott példánya).

A dallamos death / thrash metal zenében utazó Evil Drive 2018 elején kötött új lemezszerződést; mégpedig a német Reaper Entertainment kiadóval. 2018. március 30-án kiadták második stúdióalbumukat, a 'Ragemaker'-t.

A tracklista:
01. Intro (The Rage Is Rising)
02. Anti-Genocide
03. The System Is Dead
04. Fight To Die
05. Legends Never Die
06. Ragemaker
07. Fire Is Her Name
08. There Is No God
09. Run Through The Dark
10. Suicide Nation
11. Killed By Death (Motörhead feldolgozás)

2017 szeptemberében videoklipet forgattak a 'Fire Is Her Name' című számhoz, Tino-Viljami Vanhala rendezésében. A videót február 7-én mutatták be, a következő kommenttel: "A 'Fire Is Her Name' egy tradícionális és lényegretörő videó. Hiszünk abban, hogy maga a dal is elég erős ahhoz, hogy a klipben ne kelljen különféle trükköket használnunk. Ez egy old-school videó, ami egyszerű, de ütős. A 'Fire Is Her Name' egyben az első klipünk, aminek nincs konkrét története; és így is igazán élvezetes volt a forgatás. Talán a jövőben csinálunk még ilyesmit...".


EVIL DRIVE - 2020 áprilisára új album várható; bemutatták az új dobost
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.