Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Neraka' címmel adja ki új mini-albumát a NECRODEATH zenekar

2020-03-09
A legendás olasz black / thrash banda április 2-án jelenteti meg új, 'Neraka' című EP-jét.

A 'Neraka' egy "öt számon keresztül zajló, pokoli kaland". A mini-lemezre három vadonatúj dal ('Inferno', 'Petrify', 'Succubus Rises'), egy koncertfelvétel ('Flame Of Malignance'), valamint egy klasszikus Dead Kennedys-feldolgozás ('California Uber Alles') került fel.

Az új EP megjelenik digitálisan és digipak CD-n. Az új dalokat a Necrodeath "hadiszállásán", a Genoa-beli MusicArt Stúdióban vették fel. A lemezborítót ezúttal is a banda állandósult partnerei, Jacob Angel és Monica Tomaino tervezték és kivitelezték. Tomaino látható a fedél jobb oldalán, Medúza szerepében.

Korábbi hír, hogy a Necrodeath a 30. évforduló alkalmából "felújította" 1989-es, 'Fragments of Insanity' című albumát. Az újrakiadás 'Defragments of Insanity' címmel látott nemrég napvilágot. A lemez újrarögzített változatán "megmaradt az eredeti brutalitás és sötét hangulat, viszont a csapat aktuális felállása új perspektívákba helyezte az alap-hangzást".

Az 1989-es 'Fragments of Insanity' album egyébként egy vérbeli thrash / black metal-klasszikus, ami a későbbiekben számtalan hasonló stílusú bandára volt hatással. Az album új verziója révén a fiatalabb generáció is megismerheti eme történelmi jelentőségű művet.

A 'Defragments of Insanity' 2019. április 5-én jelent meg, a Scarlet Records jóvoltából, CD-n és digitális változatban. Bakeliten a későbbiekben a Terror From Hell Records is kiadta az anyagot. Íme a hivatalos előzetes:

A Necrodeath 'The Age of Dead Christ' címmel látta el legutóbbi nagylemezét, amit a Scarlet Records adott ki, 2018. március 9-én. A 'The Age of Dead Christ' a Necrodeath 11. albuma, ami 33 évvel a banda megalakulása után jelent meg. Több mint három évtizede vették ugyanis fel a mára kultikussá vált 'The Shining Pentagram' demót. A 33-as szám pedig Krisztus életkorát; pontosabban a halott Krisztust reprezentálja - ahogy arra az új lemez címe is utal. A Necrodeath ezzel az albummal tér vissza a gyökerekhez, amikor még kegyetlenül gyors, erőszakos és brutális zenét játszottak. Ezekre az időkre hajaz a lemez borítója is, és a banda régi logójának felelevenítése.

A 'The Age of Dead Christ' albumra nem mellesleg felkerült a klasszikus 'The Return Of The Undead' című szám új verziója (ami eredetileg 'The Undead' címen szerepelt a '87-es 'Into the Macabre' albumon) - ebben a számban ezúttal egy valódi extrém metal-legenda, A.C. Wild (Bulldozer) vendégszerepel.

A tracklista:
01. The Whore Of Salem
02. The Master Of Mayhem
03. The Order Of Baphomet
04. The Kings Of Rome
05. The Triumph Of Pain
06. The Return Of The Undead
07. The Crypt Of Nyarlathotep
08. The Revenge Of The Witches
09. The Age Of Dead Christ

A banda dobosa, Peso korábban így szólt: “Visszatértünk sötét gyökereinkhez, egy vérbeli brutál-thrash anyag formájában! A 'The Age of Dead Christ' egy erőszakos, hangos csapás a hallgatók vérszomjas arcába! Óvakodjatok! A Necrodeath újra itt van, hogy szétrúgjon minden segget és kettétépjen minden torkot!”.

A 'The Age of Dead Christ' a Scarlet Records (CD, digitális) és a Terror From Hell Records (LP) jóvoltából jelent meg, 2018. március 9-én. Ízelítőképpen itt megtekinthető a 'The Triumph Of Pain' című szám hivatalos klipje és a 'The Whore Of Salem' szöveges videója:


'Neraka' címmel adja ki új mini-albumát a NECRODEATH zenekar
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.