Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Roland Grapow-val stúdiózott a KILMARA együttes új felállása - nyár végén jelenik meg az 'Across the Realm of Time' album

2018-08-18
A spanyol melodic-metal banda ismét az egykori Helloween / Masterplan gitáros, Roland Grapow stúdiójában készítette el negyedik nagylemezét.

A Barcelona-beli Kilmara zenekar nemrég közzétette az első stúdióban készült videót. A csapat ezúttal is a szlovákiai Grapow Stúdióban dolgozott - itt készült a negyedik nagylemez, ami az 'Across the Realm of Time' címet viseli. Az új album 2018. augusztus 31-én lát napvilágot, a ROAR Rock Of Angels Records jóvoltából.

"Természetesen most is Roland Grapow-val (ex-Helloween, Masterplan) dolgoztunk; lévén őt tartjuk az egyik legnagyszerűbb európai metal-producernek. Ez a negyedik, egyben legambíciózusabb alkotásunk, amit nem mellesleg 'Across the Realm of Time' címmel láttunk el..." - közölte a Kilmara.

Az 'Across the Realm of Time' a banda első albuma, amin az argentín gitáros, Miguel Laise játszik (az új felállás első fotója lentebb látható). Vendégként továbbá Jordi Longán (ex-Ipsilon) billentyűs, maga Grapow és Viktorie Surmøva (Surmatra, Rosa Nocturna, Victorius) énekesnő szerepel az egyes dalokban.

Íme az új album Didac Plà által tervezett borítója és dallistája:

01. ...And into the Realm
02. Purging Flames
03. The Silent Guide
04. The End of the World
05. My Haven
06. Principles of Hatred
07. The Forge
08. Disciples
09. I Shall Rise Again
10. Out from the Darkness...

Az első dal- / klip-premier, az 'Out From The Darkness...' lentebb elérhető, ízelítőképpen az album előrendeléséhez:

Újabban megjelent a 'The End Of The World' című szám szöveges videója is:

Az alábbi videóban maga Grapow nyilatkozik az album keverése közben (a videóban némi részlet hallható a vadonatúj, 'Principles Of Hatred' című számból):

A Kilmara legutóbbi, harmadik nagylemeze 'Love Songs and Other Nightmares' címmel jelent meg, 2014 tavaszán.


Roland Grapow-val stúdiózott a KILMARA együttes új felállása - nyár végén jelenik meg az 'Across the Realm of Time' album
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.