Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt az ULCERATE új albumának friss videoklipje: 'Dissolved Orders'!

2020-05-20
Az új-zélandi death metal-alakulat bemutatta új albuma, a 'Stare Into Death and Be Still' friss promó-klipjét.

Az Ulcerate új nagylemeze, a 'Stare Into Death and Be Still' április 24-én jelent meg, a Debemur Morti Productions kiadó jóvoltából. Hatodik stúdióalbumán a csapat ezúttal is bebizonyítja, hogy mesteri szinten űzi a komplex / disszonáns death metal műfajt. Az új-zélandi alakulat - melynek nevéhez olyan magas kritikai elismerésnek örvendő albumok köthetők, mint a 2009-es 'Everything is Fire' vagy a 2013-as 'Vermis' - új, 'Stare Into Death and Be Still' című lemeze "egy újabb atmoszférikus, egyben brutális alkotás, melynek textúráját a futurista black metal és az aurális klausztrofóbia adja".

A 'Stare Into Death and Be Still' dalai "a halál tiszteletének" koncepciója köré épülnek; vagyis az album központi üzenete a következő: "Gyakran az emberek csendben beletörődnek abba, hogy a halál borzalma feleméssze őket... pedig a halál és a tragédia nem mindig erőszakkal és hirtelenséggel következik be".

Az új dalokban ezúttal is az Ulcerate "magas színvonalú, túlvilági zeneiségét" prezentálja Paul Kelland énekes, Michael Hoggard gitáros és Jamie Saint Merat dobos.

A tracklista:
01. The Lifeless Advance
02. Exhale the Ash
03. Stare Into Death and Be Still
04. There is No Horizon
05. Inversion
06. Visceral Ends
07. Drawn Into the Next Void
08. Dissolved Orders

Az albumot itt lehet megrendelni különféle változatban. A lemez címadó dala itt meghallgatható; alább pedig elérhető a 'Dissolved Orders' című szám Dehn Sora által rendezett videója:

Az Ulcerate legutóbbi nagylemeze, a 'Shrines of Paralysis' 2016 októberében jelent meg, a Relapse Records jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


Itt az ULCERATE új albumának friss videoklipje: 'Dissolved Orders'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.