Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

2019-ig meghosszabbították a SLAYER búcsúturnéját

2018-08-27
A legendás amerikai thrash banda néhány hónapja bejelentette utolsó világkörüli turnéját, amit most újabb dátumokkal bővítettek, a hatalmas érdeklődés okán.

Az eredeti közlemény szerint "a Slayer egy utolsó turnéval szeretne köszönetet mondani a világ minden rajongójának, az elmúlt három és fél évtizedben nyújtott támogatásért, az együtt töltött szép időkért és felejthetetlen élményekért".

A Slayer 37 éves fennállása során 12 stúdióalbumot, több koncertlemezt, válogatást, videoklipet és box-szettet adott ki, illetve közel háromezer koncertet bonyolított le a világ minden szegletében; arról nem is beszélve, hogy megszámlálhatatlan mennyiségű díjat (köztük Grammy-t is) és egyéb elismerést zsebeltek be... Hamarosan azonban véget ér minden idők egyik legnagyobb thrash metal bandájának kora: a Slayer egy nagyszabású globális körúttal köszön le.

A Slayer világkörüli búcsúturnéjának észak-amerikai felvonásán a Lamb Of God, az Anthrax, a Napalm Death és a Testament kíséri a főbandát. A végső körút Észak-Amerikában eredetileg május és június került volna lebonyolításra, de a hatalmas rajongói érdeklődésnek köszönhetően kibővítették további júliusi-augusztusi dátumokkal a beosztást. November és december folyamán Nyugat-Európában turnézik a csapat (ott a Lamb Of God, az Anthrax és az Obituary kíséri őket); de most kiderült az is, hogy a körutat 2019-ig meghosszabbítják!

"Tudat alatt mindvégig éreztük, hogy 2019-ig fog tartani a dolog" - mondta Kerry King. "Fantasztikus visszajelzéseket kapunk az észak-amerikai körutat illetően. Olyan rajongókkal is találkoztunk, akik öt-hat órát vezettek, vagy repültek csak azért, hogy láthassanak minket; így azt kell mondanunk, egyszerűen nem tudunk elengedni titeket; ezért 2019-ig is útnak indulunk, és ellátogatunk a világ lehető legtöbb pontjára, hogy megkönnyítsük nektek és magunknak is a búcsút".

A tervek szerint a Slayer 2019-ben Dél-Amerikába, Ausztráliába és Japánba is ellátogat. "De mivel a jövő év is 12 hónapból áll, a világ pedig egy jó nagy hely, további koncertekre is számítanotok kell!".

Az eddig ismeretes beosztás, valamint a jegy-infók itt érhetők el.

Az alább látható turné-előzetesban a következők hangzanak el: "Közeleg a vég. A Slayer egy világkörüli turnéval mond búcsút".

A búcsúturné alkalmából egyébként egy speciális bakelit-box-szettet is piacra dobott a banda, 'Repentless 6.66' címmel. A banda legutóbbi stúdiólemezéről elnevezett gyűjtői LP-szett a 'Repentless' összes dalát külön-külön tartalmazza, 6.66-hüvelykes kislemezen. A június 6-án megjelent, limitált box-szettről itt lehet bővebb infókat találni.


2019-ig meghosszabbították a SLAYER búcsúturnéját
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.