Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Derek Engemann basszusgitáros kilépett a CATTLE DECAPITATION zenekarból

2018-01-25
A San Diego-i death-grind banda basszerosa az alábbi közleményt osztotta meg:

"Egy fantasztikus kaland volt ez az egész, de most azért írok, hogy tudassam mindenkivel, közös megegyezéssel megszületett a döntés, miszerint távozok a Cattle Decapitation felállásából. Rettentő büszke vagyok mindaara a sikerre, amit együtt értünk el az utóbbi két albummal ('The Anthropocene Extinction', 'Monolith Of Inhumanity')...".

"Egyúttal bejelentem azt is, hogy ezentúl a következő Scour -kiadványra fogok fókuszálni; illetve újjáélesztem egy korábbi projektemet, a Cast The Stone -t (ezzel kapcsolatban fontos hírekre számíthattok); plusz további nagy terveim is vannak! Köszönet mindenkinek, aki támogat engem; hamarosan találkozunk!".

Engemann utolsó Cattle Decapitation-beli megmozdulásai a 'The Prophets Of Loss' hivatalos videoklipjéban láthatók. Ez lentebb megtekinthető.

A basszusgitáros tagja a Phil Anselmo vezette Scour zenekarnak, ami tavaly novemberben adott ki új EP-t, 'Red' címen.

A Cattle Decapitation október 6-án kiadott egy speciális DVD-t. A 'The Flesh Is Of No Use' című mini-DVD-re három Mitch Massie által rendezett videoklip, a 'Forced Gender Reassignment' (a 'Monolith of Inhumanity' albumról), valamint a 'Clandestine Ways (Krokodil Rot)' cenzúrázott és cenzúrázatlan változata (a 'The Anthropocene Extinction' albumról) került fel. A mindössze ezer példányszámra limitált DVD különlegessége, hogy egy rendőrségi bizonyítékok tárolására alkalmas plasztik tasakba csomagolva jelent meg.

Az exkluzív kiadványt itt lehet megrendelni.

A Cattle Decapitation jövőbeni turné-beosztása itt érhető el (egyelőre nem tudni, ki fog basszerozni a soron következő koncerteken).

A banda aktuális stúdióalbuma, a 'The Anthropocene Extinction' 2015. augusztus 7-én jelent meg. A zenekar új lemezén olyan neves vendégek jutottak vendégszerephez, mint Philip H. Anselmo (ex-Pantera, Down), az indusztrialista doom-művész, Author & Punisher, vagy Jürgen Bartsch, a veterán dark-metalista Bethlehem frontembere. Az apokaliptikus hangulatú lemezről bővebben itt írtunk.

A zenekar néhány hete közzétett egy színfalak mögötti dokumentációs filmet, amit a 2017-es európai turnén készítettek, Paul McGuire (Obscenery Films) kameraman közreműködésében. Íme a premier:


Derek Engemann basszusgitáros kilépett a CATTLE DECAPITATION zenekarból
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.