Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SINIESTRO - 'Arctic Blood' című EP-vel jelentkezett a svéd black-thrash banda; itt a teljes stream!

2018-12-11
A Siniestro a Black Lion kiadóval kötötte meg új lemezszerződését.

A zenekart 2012-ben alapította Linus Öhrn (IXXI) és Sebastian Rojas, akik már korábban is együtt játszottak több bandában. A felállás Joel Fox Apelgren basszusgitáros érkezésével lett teljes (habár eleinte maga Öhrn volt a gitáros, az énekes és a basszer is). Bemutatkozó nagylemezük, a 'Revelations in Mayhem' 2016-ban jelent meg.

A "siniestro" kifejezés spanyolról lefordítva "véletlent" jelent - ezt a bandanevet a dobos, Sebastian Rojas ötlötte ki, mondván ez a szó spanyol és angol nyelvterületen is jól hangzik. A basszusgitáros Apelgren egyébként 2017 novemberében érkezett a bandába; így közösen nekiláthattak az újabb, 'Arctic Blood' című EP munkálatainak.

"Most először van olyan érzésem, hogy egy álom-csapat tagja vagyok! Joel egy könyörtelen basszer - nagyon örülünk, hogy vele tehettük teljessé a felállást. A basszus és a dobok közötti interakció kiválóan működik; nem is kívánhatnánk ennél intenzívebb hajtóerőt! Jelenleg az új dalok kidolgozásával vagyunk elfoglalva; de már most olyan feeling kerített hatalmába, ami azt súgja, hatalmas dolgok vannak készülőben" - nyilatkozta Linus.

A Siniestro 'Arctic Blood' című EP-je - amire "négy könyörtelen, brutális hangzású, az ítéletidő atmoszféráját idéző dal" került fel - december 10-én látott napvilágot. A svédországi Radionika Stúdióban rögzített mini-album borítója és dallistája így néz ki:

01. Arctic Blood
02. Pesten
03. Exitium Vivorum Omnes
04. Strength Pride Blood Life

Az albumot egy vadonatúj videoklip vezette fel. Az új kisfilmet nem más, mint a neves producer, Owe Lingvall (Meshuggah, stb.) rendezésében forgatta a banda (premier lentebb). Az EP keverését és maszterizálását a szintén híres Jens Bogren (Arch Enemy, Rotting Christ, Dimmu Borgir, At The Gates, stb.) végezte. Lentebb továbbá elérhető az 'Exitium Vivorum Omnes' videója és a teljes album-stream is.

A Siniestro Facebook-oldala itt érhető el, ahol bővebb infók olvashatók az új albumról és a jövőbeni koncertekről.


SINIESTRO - 'Arctic Blood' című EP-vel jelentkezett a svéd black-thrash banda; itt a teljes stream!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.