Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a SIFTING zenekar új videoklipje, az 'Emotionless Shells'!

2019-12-19
A venezuelai-amerikai prog-metal banda megosztotta harmadik albuma, a 'The Infinite Loop' harmadik single-dalát / videoklipjét.

A Sifting egy kaliforniai székhelyű, venezuelai származású progresszív rock / metal banda, ami úttörő szerepet tölt be a nemzetközi színtéren, köszönhetően innovatív zenéjüknek. Új albumuk 'The Infinite Loop' címmel jelent meg, 2019. szeptember 27-én, az Eclipse Records gondozásában. A lemez producere Steve Evetts (The Dillinger Escape Plan, Suicide Silence, Poison The Well) volt; a keverést és a masztert pedig Jamie King (Between The Buried And Me, The Contortionist) végezte el. A lemezborító Jimmy León dizájnja alapján készült.

A 'The Infinite Loop' egy "70 perces progresszív metal-mestermű, amit jedi-tehetséggel felszerelt zenészi megoldások tarkítanak. Ez az album leginkább olyan legendák alkotásaira hajaz, mint a Rush, a Megadeth, a Dream Theater vagy a Metallica - lehet, hogy ez erős kijelentésnek hangzik, de aki végighallgatja a dalok, az garantáltan elismeri a Sifting óriási tehetségét".

A tracklista:
01.
Agony
02. A Critical Affair
03. Enough
04. Stop Calling Me Liberty
05. The Fifth Element
06. What If (Dichotomy)
07. To Who I Am
08. Ghost Of A Lie (feat. Derek Sherinian)
09. Emotionless Shells
10. The Infinite Loop

Az album első single-dala, az 'A Critical Affair' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában, amit Alejandro Fumero Gil rendezett. Ez a dal "őrületes riffekkel és nehezen megemészthető dob-ütemekkel varázsolja el a hallgatókat"; míg a második kislemez-nóta, a 'Stop Calling Me Liberty' (ami videoklipen sizntén elérhető lentebb) "bátran nevezhető modernkori mesterműnek; lévén erőteljes verse-refrén-verse struktúrája és epikus gitárszóló-betétjei komoly technikásságra utalnak". A lemez harmadik single-dala az 'Enough', ami koncepcióját tekintve a "szülői félrenevelésről és a szeretet, elfogadás hiányáról" mesél. Az album másik fénypontja a 'Ghost Of A Lie' című szám, amiben nem más, mint Derek Sherinian billentyűs (Sons Of Apollo, Dream Theater) vendégszerepel; nem is beszélve a 'The Infinite Loop' címadó daláról, ami "véglegesen felnyitja a hallgatók elméjét, hogy azok ténylegesen átélhessék a Sifting mágiáját".

Az album előrendelési infói itt találhatók meg.

Újonnan megjelent az 'Emotionless Shells' hivatalos klipje is, amit Zach Perez (Astral Media) rendezővel forgattak, egy los angelesi raktárépületben:

A Sifting felállását Eduardo O. Gil énekes-gitáros, Xavi Leon szólógitáros, Joey Aguirre dobos és Wins Jarquin basszusgitáros alkotja.

A banda Facebook-oldala itt érhető el.


Itt a SIFTING zenekar új videoklipje, az 'Emotionless Shells'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.