Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Age of Steel' című albummal jelentkezik a legendás CLOVEN HOOF zenekar - itt az új dal, a 'Gods Of War'!

2020-04-03
A legendás NWOBHM zenekar a Pure Steel Records-szal kötött friss lemezszerződést; egyúttal pedig elárulta új albuma, az 'Age of Steel' részleteit.

Az 'Age of Steel' album 2020. április 24-én jelenik meg, CD-n, bakeliten és digitális változatban. Az új album a 2017-es, kritikusok által magasan elismert 'Who Mourns the Mourning Star?' folytatása lesz.

Az 'Age of Steel' albumcím remekül passzol a banda attitűdjéhez, zenéjének erejéhez. Lee Payne basszusgitáros / bandavezér a következőket nyilatkozta: "Személy szerint én úgy érzem, ez az eddigi legerősebb albumunk; egy igazi tour-de-force; minden egyes dal gyilkosan szól rajta! Ezen az albumon tér vissza a "Dominator" karaktere, akit genetikailag keltettek életre, hogy halált és pusztulást szabadítson a galaxisra. Birodalma visszaállt eredeti pompájába, ami azt jelenti, hogy a történet az új album megjelenése után is folytatódni fog! A koncepció újjáéledt!".

"Dalszerzésnél mindig is az volt a célom, hogy felülmúljam a legutóbbi albumot, és ehhez nagyon mélyen munkába kellett vetnem magam" - folytatta Payne. "Egyértelműen a perfekcióra törekszem, és már a kezdetektől fogva letisztult elképzeléseim voltak azzal kapcsolatban, hogyan szóljon az 'Age of Steel'. A 'Who Mourns for the Morning Star?' album kétségkívül egy fantasztikus lemez volt, de az új anyag annak szintjét emeli még magasabbra. Stílusilag persze benne van minden, amiről a Cloven Hoof zenekar szól, de ezen felül még több mélység, még több szín lelhető fel rajta. Vannak a lemezen igazán gonosz hagnzású nóták; szóval készüljetek fel egy végtelenül kalandos zenei darabra!".

A tracklista:
01. Bathory
02. Alderley Edge
03. Apathy
04. Touch The Rainbow
05. Bedlam
06. Ascension
07. Gods Of War
08. Victim Of The Furies
09. Judas
10. Age Of Steel

Az 'Age of Steel' előrendelési infóit április 10-én teszik közzé. A normál CD-verzió mellett az album elérhető lesz 500 példányszámra limitált bakeliten is.

Íme az első két nyilvános dal, a 'Touch The Rainbow' audiója és a 'Gods Of War' szöveges videója:

A Cloven Hoof 1979-ben robbant be a metal-világba, és azóta is kitartóan űzik nonszensz-mentes heavy metal-munkájukat, amit rajongók százezrei istenítenek a világ minden táján. A Cloven Hoof kétségkívül az NWOBHM-mozgalom egyik vezető alakja. Illusztris karrierjük során mindeddig két EP-t és hat nagylemezt adtak ki.


'Age of Steel' című albummal jelentkezik a legendás CLOVEN HOOF zenekar - itt az új dal, a 'Gods Of War'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.