Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta új klipjét a spanyol CRISIX együttes: 'Leech Breeder'

2018-06-09
A Barcelona-beli "vintage thrash" banda 'Against the Odds' címmel jelentette meg új nagylemezét, a Listenable Records jóvoltából.

A szimbolikus címmel ["A körülmények ellenére..."] ellátott album a Crisix zenekar kemény munkájára, elkötelezettségére és összetartozására utal. A csapat negyedik stúiólemezét maguk a tagok producelték, a barcelonai Axtudios falai között; míg a keverést a neves Jens Bogren (Arch Enemy, At The Gates, Bloodbath, Kreator, stb.) végezte, a svéd Fascination Street Stúdióban.

Az album kilenc számában - kezdve az ütős 'Get Out Of Head' dallal a "power-thrash" műfaj formulája érvényesül, némi hardcore-beütés kíséretében. Az új felvételek kétségkívül azt bizonyítják, hogy a Crisix fontos pozíciót tölt be napjaink új-generációs thrash-színterén.

Témáit tekinte az új lemezen többek közt Ridley Scott Alien-sorozata ('Xenomorph Blood', George R. R. Martin fantasy-világa ('The North Remembers') és Akira Toriyama Dragon Ball-karakterei ('Prince Of Saiyans') elevenednek fel.

Az 'Against the Odds' március 23-án jelent meg Európában, április 6-án pedig Észak-Amerikában.

A tracklista:
01. Get Out Of My Head
02. Leech Breeder
03. Technophiliac
04. Perseverance
05. Xenomorph Blood
06. Prince Of Saiyans
07. Leave Your God Behind
08. Cut The Shit
09. The North Remembers

Az első új dal, a 'Get Out Of My Head' hivatalos videoklip formájában elérhető lentebb. Szintén lentebb érhető el a teljes album-stream, valamint a 'Leech Breeder' című szám június elején megjelent videoklipje, amit Juli Bazooka (Full Metal Films) rendezett:

A Crisix legutóbbi, 'From Blue to Black' című albuma 2016. március 18-án, jelent meg. Erről bővebben itt írtunk.


Bemutatta új klipjét a spanyol CRISIX együttes: 'Leech Breeder'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.