Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta új szóló-dalát az egykori LOVE/HATE / QUIET RIOT énekes, Jizzy Pearl

2018-04-13
Pearl - aki olyan neves glam-rock bandákban fordult meg karrierje során, mint a Love/Hate, a Ratt, a Quiet Riot és az L.A. Guns - mostantól szólóban folytatja pályafutását.

Pearl az olasz Frontiers Music Srl kötött szerződést soron következő szólóalbumára, ami várhatóan 2018. május 11-én jelenik meg, 'All You Need is Soul' címmel.

A világhírű los angelesi Sunset Strip-színtér egyik legismertebb alakjára 1990-ben figyeltek fel rajongók, amikor megjelent a Love/Hate klasszikussá vált debütáló albuma, a 'Blackout In The Red Room'. Ezt követően hősünk olyan platina-lemezes előadókkal állt színpadra és rögzített további lemezeket, mint a Ratt, az L.A. Guns, a Quiet Riot, legutóbb pedig a Sin City Sinners.

Az 'All You Need is Soul' kapcsán Pearl elmondta: "Véleményem szerint ez a legjobb lemez, amit a 'Blackout In The Red Room' óra készítettem. Benne van mindaz az erő és energia, ami abban a legendás albumban - nem is beszélve az erőteljes vokálokról, Dave Moreno (Puddle Of Mudd) ütős dob-témáiról és a Love/Hate gitáros Darren Housholder csodálotos szólóiról".

A tracklista:
01. You're Gonna Miss Me When I'm Gone
02. Comin' Home To The Bone
03. High For An Eye
04. All You Need Is Soul
05. House Of Sin
06. Mortified
07. Frustrated
08. When The Devil Comes
09. You Don't Know What It's Like
10. It Doesn't Matter
11. Little Treasures
12. Mr Jimmy

Kezdve a 'You’re Gonna Miss Me When I’m Gone' című számmal, egészen a 'Mr Jimmy' záró-akkordjáig, ez a lemez a műfaj régi szép idejébe repíti vissza a hallgatót. Ettől függetlenül Jizzy új albuma egy friss és üde színfoltja lehet a jelenlegi zeneiparnak, köszönhetően az olyan hard rocker himnuszoknak, mint például a 'High For An Eye', vagy épp a címadó dal funk-rockos lendülete (ez utóbbi alább meghallgatható). Kétség nem fér hozzá: Jizzy Pearl visszatért, és erősebb, mint valaha.

Pearl május folyamán egy nagyszabású brit turnén mutatja be az új lemezt; június 22-én pedig újjáegyesül a Love/Hate dobos Joey Golddal, valamint Darren Housholder gitárossal; hogy egy különleges "homecoming" koncertet adjon a világhírű los angelesi Whiskey a Go-Go klubban.

Alább elérhető néhány ízelítő-dal / -klip a lemezről:


Bemutatta új szóló-dalát az egykori LOVE/HATE / QUIET RIOT énekes, Jizzy Pearl
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.