Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

VULTURE - a Metal Blade-hez igazoltak a német speed metalisták; itt az új dal, a 'Murderous Militia'!

2019-05-28
A Metal Blade Records leszerződtette a Vulture zenekart, ami április elején új kislemezt dobott piacra.

A Vulture nevezetű "metal-milícia" 2015 nyarának végén alakult. Egy fél évvel később megjelent első demójuk, a 'Victim To The Blade', melyen négy "tempós, arcpirító speed metal-himnusz" szerepel. A lemeznek komoly visszhangja lett a nemzetközi metal-sajtóban; aminek köszönhetően újra megjelent a kiadvány, immáron hivatalos EP formájában (CD-n és LP-n); továbbá világhírű európai fesztiválokon is felléphetett a banda (pl. Metal Assault, Hell Over Hammaburg, Live Evil).

A Vulture első nagylemeze, a 'The Guillotine' 2017 nyarán jelent meg. Ezen az albumon folytatódik a banda gyilkos attitűdje, nyolc agresszív és dühös metal-ópusz formájában - habár dalszerzés tekintetében némileg dallamosabb és változatosabb a produkció. A Vulture ezzel a lemezzel bebizonyította, hogy semmiképpen sem egy újabb '80-as éveket idéző nosztalgia-banda kíván lenni; annál inkább friss színfoltja a jelenlegi szcénának.

A Vulture felállása így néz ki:

L. Steeler - ének
S. Genozider - gitár
M. Outlaw - gitár
A. Axetinctor - basszusgitár
G. Deceiver - dobok

A Vulture-t a legendás Metal Blade Records igazolta le 2018-ban. Ekkorra állt össze a teljes felállás (állandósult G. Deceiver dobos pozíciója). Ezen felbuzdulva pedig rögtön neki is láttak második nagylemezük dalszerzői munkálatainak. A banda az ősz folyamán vonult be a Detmond-beli Hellforge Stúdióba, hogy Marco Brinkmann (Casket, Cross Vault) producerrel felvegye a következő albumot, ami minden bizonnyal "a 2019-es év legkiemelkedőbb speed metal-alkotása" lesz!

Mint most kiderült, a banda második albuma 'Ghastly Waves & Battered Graves' címmel jelenik meg 2019. június 7-én. Íme a borító és a dallista:

01. Fed To Sharks
02. The Garotte
03. B.T.B. (Beyond The Blade)
04. Ghastly Waves & Battered Graves
05. Dewer's Hollow
06. Tyrantula
07. Stainless Glare
08. Murderous Militia
09. Killer On The Loose (limitált digi bónusz track)

Íme a 'Stainless Glare' és a 'Murderous Militia' című számok premiere:

A nagylemez első ízelítőjeként már április 5-én kiadták az első single-dalt, a 'Beyond The Blade'-et; méghozzá 7 hüvelykes bakeliten, aminek B-oldalán egy exkluzív Thin Lizzy-feldolgozás, a 'Killer On The Loose' kapott helyet. A 666 példányra limitált bakelit itt rendelhető elő.

Íme a 'Beyond The Blade' hivatalos klipje, amit Robert Piel rendezett:

A nagylemez előrendelési infói az alábbi képre kattintva érhetők el:


VULTURE - a Metal Blade-hez igazoltak a német speed metalisták; itt az új dal, a 'Murderous Militia'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.