Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

WRONG - tavasszal Budapestre is ellátogat a Miami-beli noise-rock kvartett

2019-01-26
A floridai Wrong zenekar második nagylemeze 2018. április 13-án jelent meg, 'Feel Great' címen, a Relapse Records jóvoltából. Ezt az albumot mutatják be idén egy európai turné keretében.

A Torche és a Kylesa egykori tagjai alkotta Wrong zenekar immáron hat éve jelen van a színen. Debütáló EP-jük és energikus koncertjeik révén meglehetősen széleskörű rajongótáborra tettek szert. "Heavy noise-rock" zenéjüket elsősorban a Helmet és az Unsane korai munkássága inspirálta. A csapat 2015 nyarán igazolt a Relapse Records-hoz, miután a kiadó elnökei felfigyeltek rájuk, a Torche és a Nothing együttesekkel közös észak-amerikai turné során.

A Wrong 2015 nagy részét a Black Tusk és a House of Lightning társaságában turnézta végig - mindeközben pedig jutott elég idő arra is, hogy elvégezzék első nagylemezük stúdiós munkálatait (a floridai Gainesville-ben található PineCrust falai között). Teljes értékű debütáló albumuk 2016 áprilisában jelent meg.

Újabb sikereket és turnékat követően 2018-ban érkezett az újabb várva várt bejelentés: kiadja a banda második stúdióalbumát, a 'Feel Great'-et!.

"Második albumunkon szerettük volna egy kicsit tágabbra feszegetni határainkat; gyorsabb és keményebb lett tehát ez az anyag. A dühös részek még dühösebbek, a dallamos témák pedig még dallamosabbak lettek. Imádjuk változtatni a hangulatot, és ez felfedezhető ezen a lemezen is. Mondjuk ezek a hangulatok leginkább dühös és mérges hangulatok... de azoknak is a különféle változatai" - közölte korábban a banda.

Az új album producerei maguk a bandatagok voltak; a felvételek több különböző Miami-beli stúdiókban zajlottak. A keverést a Torche gitárosa / ex-basszusgitárosa, Jonathan Nunez végezte el, a los angelesi Cabana East Stúdióban. A lemezborítót a Torche dobosa, Rick Smith készítette. Íme a mű és a tracklista:

01. Errordome
02. Culminate
03. Pustule
04. Nice Job
05. Feel Great
06. Upgrade
07. Crawl Instead
08. Come Apart Mend
09. Zero Cool
10. Gape
11. Anaerobic

A rendelést itt lehet leadni. Hivatalos megjelenés: 2018. április 13.

Íme a 'Culminate', a 'Pustule' és a júliusban bemutatott 'Gape' videoklip, amit Mike Ruiz és Eric Hernandez frontember rendezett / szerkesztett:

Nemrég megjelent a 'Zero Cool' című szám videoklipje is. A dallal Frank Huang rendező "fogta és szaladtel " - legalábbis ezt nyilatkozták a bandatagok... Íme a pszichedelikus kisfilm premiere:

A Wrong The 2019. április 12-én indítja következő európai turnéját, melynek keretében fellépnek többek közt a Roadburn és a londoni Desert Fest rendezvényeken is, a Soilguns társaságában. A turné április 18-án érkezik a budapesti Dürer Kertbe!

A Wrong zenekar felállása így néz ki: Eric Hernandez gitáros-énekes, Brian Hernandez dobos, Andres Ascanio basszer, Ryan Haft gitáros.


WRONG - tavasszal Budapestre is ellátogat a Miami-beli noise-rock kvartett
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.