Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SOL DE SANGRE - Unleashed-feldolgozást mutatott be a multinacionális death metal banda

2019-04-24
A kolumbiai székhelyű death metal banda megosztotta 'Antes De La Creación' című felvételét, ami az Unleashed 'Before The Creation Of Time' című klasszikusának feldolgozása.

Az 'Antes De La Creación' című felvétel a 'La Senda De La Muerte' című split-albumon kapott helyet, ami 2019 januárjában jelent meg, CD-n a német War Anthem Records, kazettán pedig a skót Camo Pants Records jóvoltából (ez utóbbi verzióból már minden példány elfogyott). A split-lemezt a Pánico Al Miedo zenekarral közösen adta ki a Sol De Sangre, rajta két-két feldolgozással.

Íme a Sol De Sangre 'Antes De La Creación' című Unleashed-feldolgozása:

A Sol De Sangre egy ígéretes, új death metal banda, ami spanyol nyelven vette fel első albumát. A többnyire kolumbiai születésű bandatagok több különböző országban (Ausztrália, Kanada, USA) élnek. A HeadCrusher, az Absolution Denied és a Cromlech egyes tagjaiból összeállt banda célja, hogy "életben tartsa a klasszikus death metal-hangzást".

A banda bemutatkozó albumán - ami 2018 márciusában jelent meg - a klasszikus death metal-hangzás vegyül a thrash és a hardcore műfajok agressziójával. A 'Sol De Sangre' album hangmérnöki munkálatait Tomas Skogsberg (Entombed, Dismember, Grave) végezte el, a stockholmi Sunlight Stúdióban. A maszterizálást a Toxic Holocaust frontembere, Joel Grind (Toxic Holocaust, Power Trip, Cavalera Conspiracy) látta el.

A tracklista:
01 – Preludio – Los Andes
02 – Perros con Sarna
03 – Ratas
04 – La Feria del Chivo
05 – La Cosecha del Miedo
06 – Interludio – Purgatorio
07 – Sol de Sangre
08 – Muertos con Ojos Estallados
09 – Más Abajo del Infierno
10 – Sin Ley y Sin Dios
11 – Bienvenida Muerte Bienvenida (Lluvia Negra feldolgozás)
12 – Coda- Llanos del Infierno

A lemez 2018. március 23-án jelent meg, a Black Market Metal kiadó jóvoltából. A rendeléseket itt lehet leadni.

A 'Perros con Sarna' és a 'La Feria del Chivo' című szám szöveges videója, valamint két új szám audiója lentebb elérhető. A teljes album-streamet itt lehet megtalálni.


SOL DE SANGRE - Unleashed-feldolgozást mutatott be a multinacionális death metal banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.