Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

A Slipknot 'The Blister Exists' című számát dolgozta fel a FROM SORROW TO SERENITY együttes

2019-09-07
A From Sorrow To Serenity idén kiadta második nagylemezét; most pedig egy vadonatúj feldolgozást mutatott be.

A banda a Slipknot 'The Blister Exists' című számát dolgozta fel. Ez a feldolgozás eredetileg a brit Metal Hammer magazin egyik CD-mellékletén ('Pulse of the Maggots') szerepel, melyen különböző metalbandák dolgozzák át a Slipknot egyes klasszikusait.

A 2013-ban alakult From Sorrow To Serenity 'Antithesis' címmel adta ki debütáló EP-jét, ami meglehetősen nagy siker övez mind a mai napig, a brit tech-metal színtéren. Az utóbbi években a banda olyan zenekarokkal turnézhatott együtt, mint a Chelsea Grin, a Veil Of Maya és a Monuments - felléptek többek közt a Techabilition és a UK Tech-fest fesztiválokon.

2016-ban megjelent első nagylemezük, a 'Remnant of Humanity' - ezt követően pedig a Fit For An Autopsy előzenekaraként bonyolítottak le egy nagyszabású körutat, aminek keretében ezúttal már nagyszínpadon léptek fel a Tech-fest-en.

Az elmúlt évben új énekes érkezett a From Sorrow To Serenity élére, Gaz King (a Nexilva egykori tagja) személyében. Az új felállás első megmozdulása egy új single, a 'Golden Age' volt, ami stílusát tekintve eltért a korábbi deathcore-orientált hangzástól - inkább a modern tech-metalcore irányába hajlott. A single-dal promóciója keretében a banda az ukrán Jinjer társaságában turnézhatott 2017 novemberében (a teljes körút teltházas esemény volt).

A 2018-as évet új lemezszerződéssel nyitotta a banda: a Long Branch Records igazolta le őket - egyúttal be is jelentették, hogy a következő év első márciusában kiadják második, 'Reclaim' című nagylemezüket.

A 'Reclaim' alább látható borítóját James Banks készítette, Daniel Wagner tervei alapján. Íme a mű és a lemez tracklistája:

01. Denounce
02. We Are Liberty
03. Reclaim
04. Alight
05. Perpetrator
06. Solitude
07. Unity Asunder
08. Inside A Soul
09. Supremacy
10. 7
11. Resurgence

Az új, 'Reclaim' című album első single-dala, a 'Supremacy' február 22-én debütált - lentebb megtekinthető hivatalos videoklip formájában, a lemez címadó dalával és a 'We Are Liberty' kisfilmjével egyetemben. Az album itt rendelhető meg különféle változatban.


A Slipknot 'The Blister Exists' című számát dolgozta fel a FROM SORROW TO SERENITY együttes
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.