Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Accursed' című EP-vel jelentkezik a VALE OF PNATH - itt az új videoklip!

2019-05-01
A denveri technikás death metal banda május 17-én adja ki új mini-albumát, 'Accursed' címmel, a Willowtip Records jóvoltából.

A banda második EP-je a két nagysikerű nagylemez (2011 - 'The Prodigal Empire', 2016 - 'II') folytatása. Az 'Accursed' egy "adrenalinnal teli tech-death album, black metal-aurával körülvéve".

A tracklista:
01. Shadow And Agony
02. The Darkest Gate
03. Skin Turned Soil
04. Accursed
05. Audient Void
06. Obsidian Realm
07. Spectre Of Bone

Ízelítőképpen az EP előrendeléséhez, lentebb meghallgatható a lemez címadó dala, valamint megtekinthető a 'The Darkest Gate' hivatalos klipje:

A Vale Of Pnath legutóbbi, 'II' című lemezét a Flatline Audio Stúdióban vette fel a banda, Dave Otero (Cattle Decapitation, Cephalic Carnage, Allegaeon) hangmérnök közreműködésében. A 'II' című albumot - hasonlóan a Vale Of Pnath debütáló lemezéhez ('The Prodigal Empire') - komplex gitár-riffek, káoszba fulladó technikás betétek és Lovecraft-szerű magaslatok jellemzik. A Vale Of Pnath tehát ezúttal is a tech-death műfaj széleskörű határait feszegeti. 

"4 év telt el a 'The Prodigal Empire' megjelenése óta, és érzésünk szerint rengeteget fejlődött a hangzásunk. Hisszük, hogy ez csak valami még nagyobb dolognak a kezdete. Minden bizonnyal ez az eddigi leg dinamikusabb, legtechnikásabb és legkiforrottabb anyagunk; és az is biztos, hogy ezzel elcsavarunk majd néhány új fejet" - nyilatkozta korábban Vance Valenzuela gitáros.

A 'II' 2016 júniusában jelent meg, a Willowtip Records jóvoltából, a lent látható borítóval, és az alábbi dalokkal:

01. Blacker Than
02. A Nightmare Phantasm
03. Klendathu
04. The Horror In Clay
05. Reaver
06. Heart Of Darkness
07. The Serpent’s Lair
08. Unburied

Íme a 'Klendathu' és a későbbiekben megjelent 'A Nightmare Phantasm' dalok premierje, az 'Unburied' videoklipje, valamint a teljes album-stream:

A Vale Of Pnath jövőbeni turnéinak beosztása itt érhető el.


'Accursed' című EP-vel jelentkezik a VALE OF PNATH - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.