Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Kiadta és teljes egészében bemutatta új albumát a szlovák EUFORY zenekar

2018-05-30
Old-school metal modern attitűddel - ez a Eufory zenekar a Szlovák Köztársaságból!

A Eufory együttest a rendkívül magasan képzett énekes, Lubos Senko vezeti, de fontos megemlíteni a banda egzotikus doboslányát, Miriama Hodon-t is. A csapat annak idején egy Def Leppard tribute-bandaként indult, de némi útkeresés után megállapodtak sajátos stílusuk mellett; egyúttal pedig nekiláttak az intenzív dalszerzésnek / stúdiózásnak. Miután stabilizálódott a korábban bizonytalan felállás, a Eufory kiadta bemutatkozó, 'Flying Island Eufory' című albumát, amit egy nagyszabású kelet-európai turné során mutattak be (Szlovákia-, Lengyelország- és Csehország-szerte). A banda ezután sem vesztegette idejét: megkezdték a második album munkálatait. Az újabb lemezt 'Higher and Higher' címmel látták el - az anyag 2018. május 29-én jelent meg, világszerte a banda új partnere, a Sliptrick Records jóvoltából.

Az új lemezt a szlovák PureSound Stúdióban és a cseh GM Recording Stúdióban rögzítették. A 'Higher and Higher' végső simításait, keverését és maszterizálását az ex-Helloween / Masterplan gitáros Roland Grapow (Grapow Studios) végezte el. Roland kreatív ötleteivel a lemez dalszerzői munkáihoz is hozzájárult.

A tracklista:
01. Dragon Hearts
02. Louder
03. Karmic Eyes
04. What A Shame!
05. On A Pyre
06. Dancing Star
07. Soldier From Beyond
08. I Want Out
09. One More Fucking Time (Motörhead feldolgozás)

Lentebb a teljes album végighallgatható.

A Eufory az elkövetkezendő hónapokban több koncertet is lebonyolít - a bulik során elhangzanak majd a 'Higher and Higher' egyes dalai is. Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről a Facebook-on olvashatók.

A Eufory felállása így néz ki:

Lubos Senko – ének
Stevo Hodon – gitár
Peter Drabik – gitár
Miriama Hodon – dobok
Adrian Benca – basszusgitár


Kiadta és teljes egészében bemutatta új albumát a szlovák EUFORY zenekar
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.